Szakmai támogatás

Fejlesztéseink során élelmezési és dietetikai szakemberek tapasztalata és szaktudása alapján készítjük el a programok újabb lehetőségeit. Munkatársaink a közétkeztetésre vonatkozó rendeletek nyomon követését, és a programban történő megvalósítását határozzák meg. Ügyfélkapcsolati elérhetőségeinken partnereink napi problémáiban az élelmezési és dietetikai szakembereinkkel konzultálhatnak.

Cégünk folyamatos kapcsolatban áll szakmai szervezetekkel (MDOSZ, KÖZSZÖV, ÉLOSZ), hivatalokkal (NÉBIH, ÁNTSZ, OGYÉI, NAV), naprakészen értesülve és reagálva a közétkeztetők mindennapi problémáira.

Felvállaltuk az étkeztetés napi munkájában használható adatbázis kialakítását, és naprakészen tartását, így együttműködünk a NutriComp. Bt.-vel az élelmiszerek energia, tápanyag és gyártói/szállítói információi megjelenítésre. Szoros együttműködést alakítunk ki az élelmiszer gyártók és forgalmazókkal is.

Rendszereinket oktatják a Semmelweis Egyetem Főiskolai Karának Dietetikusi szakán, valamint több élelmezésvezetői képzésen.

Cégünkről

Kapcsolat

© 2024 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat