Események

Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás

2020. február 4-6.

Második alaklommal vettünk részt a Sirha Budapest Szakkiállításon, mely egyre népszerűbb a közétkeztetés területén dolgozó látogatók körében is. Az érdeklődést bizonyítja, hogy mindhárom nap szinte folyamatosan látogatták standunkat mind partnereink, mind új érdeklődők, mind pedig a közétkeztetés szakemberei. A rendezvény szintén otthont adott számos szakmai versenynek is, melyből kiemelnénk a Közétkeztetési Szakácsversenyt, egyben gratulálunk a verseny döntőjén részt vevő csapatok kiemelkedő munkájához, és természetesen a nyertes csapatnak.

A kiállítás remek lehetőséget biztosított partnereinknek, hogy személyesen is találkozhassanak a felügyeletet és oktatást adó kollégáinkkal. A látogatók megismerhették széleskörű szoftveres megoldásainkat, és újdonságainkat, például a legújabb MobilApp alkalmazásunkat, mely a gyermek és munkahelyi étkeztetésben követi a legújabb és széles körben elterjedt informatikai irányokat.

Köszönjük regisztrált látogatóinknak és érdeklődőknek a részvételt. Amennyiben mégsem tudott részt venni a kiállításon, akkor nézze meg a rendezvényen készült képeket a www.qb.hu weboldalon, vagy kövessen minket Facebookon, ahol további információkat és akciókat osztunk meg Önökkel. Csatlakozzon zártkörű csoportunkhoz is!

Képek a rendezvényről >

Cégünkről

Kapcsolat

© 2024 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat