A korona vírus és online ügyintézés!

Ajánlat

Tisztelt Látogató!

A koronavírus járvány miatt váratlanul számos új feladatokat kell megoldaniuk az önkormányzatoknak. A polgárok közötti személyes kapcsolatok minimalizálása mellett biztosítani kell az étkezést a rászoruló gyermekeknek és a fertőzés legkockázatosabb korcsoportjának, az időseknek. A jelen időszakban rendkívül fontos az összefogás, és egymás segítése.

Cégünk 30 éve segíti szoftvereivel a közétkeztetésben résztvevőket, így a koronavírus idejére a következő hat hónapban kiforrott informatikai megoldásainkkal szeretnénk segíteni az önkormányzati adminisztráció és a konyhákon dolgozók munkáját. Az étkezők és az ellátásban résztvevők közötti személyes kapcsolatok csökkentése érdekében akciósan ajánljuk interneten bárhonnét elérhető étkezést rendelő programunkat, mellyel igényelhetik és készpénzmentesen kifizethetik étkezéseiket, biztosítva így, hogy ne kelljen elhagyniuk otthonaikat. (A banki kapcsolat élesítéséig elektronikus számla és utalás.)

A gyors alkalmazhatóság érdekében a féléves időszakra minden további kötelezettség nélkül szerződés helyett elfogadjuk a weboldalunkról letölthető, majd kitöltött és jogosult vezető aláírásával ellátott megrendelést! A következő 48 órán belül megfelelőség esetén visszaigazoljuk, és egyben megkezdjük a teljesítést, amely után várhatóan a napi használat néhány napon belül megkezdődhet.

A gyors bevezethetőség és egyszerű alkalmazás érdekében nemcsak rendkívül kedvező költségeket ajánlunk a megadott időszakra, hanem minden háttér infrastruktúrát a „felhőben”, felügyeletet, oktatást, jogszabálykövetést, adatbiztonságot biztosítunk a díjtételért! A lehetőség keretében a jelenlegi lista ár töredékéért havi 30 000,- Ft+ÁFA ellenében biztosítjuk példányonként!

Az Önök oldaláról megrendelés esetén a következőt kérjük biztosítani:

  • 1. Az akciós, szerződést helyettesítő megrendelő kitöltését, hiteles aláírását. A scannelt példány elelem@qb.hu e-mail címre megküldését.
  • 2. Az általunk kialakítandó felülethez Interneten elérhető eszközt, és kezelő munkatársat
  • 3. Az Önök saját adatainak kezelését végző lehetőleg két munkatárs távoktatásban való részvételét!
  • 4. A következő hat hónapban az akció keretében havi 30 000,- Ft.+Áfa dij számlájának átutalással történő kiegyenlítését.

Az akcióban szereplő programok funkcióiról, a szolgáltatás, részleteiről, a háttér infrastruktúráról részleteket, feltételeket a www.qb.hu oldalról kaphatnak.

Bízom benne, hogy gyors és leegyszerűsített megoldásunkkal hatékonyan tudjuk segíteni feladataikat!

Tisztelettel:

Siposné Bodon Viktória
cégvezető

Részletek

Böngészője nem támogatja a PDF megjelenítést. LETÖLTÉS.

Rendelés

A megrendeléshez az akciós szerződést helyettesítő megrendelőt kell kitöltenie és scannelt példányban eljutatni hozzánk az elelem@qb.hu címre.

Az alábbi módon teheti meg:

1., Az alábbi linkre kattintva letölthető a rendelési dokumentum. Letöltés esetén lehetősége van a számítógépen megnyított PDF űrlapot kitölteni majd nyomtatni.

2., Böngészőben a lenti rendelési űrlap kitöltése majd nyomtatása is lehetséges. A lenti űrlap rendelési adatait töltse ki majd a jobb sarokban lévő nyomtató ikonnal ki tudja nyomtatni a rendelési űrlapot a kitöltött adatokkal (Az online kitöltés asztali számítógépen és Chrome böngészőben lehetséges).

Böngészője nem támogatja a PDF megjelenítést. LETÖLTÉS.

Cégünkről

Kapcsolat

© 2024 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat