Oktatási terület

Profi rendszer a mai elvárásokhoz!

A hatályos közétkeztetési rendeletek alapján a közétkeztetésben ki kell mutatni a tápanyag értékeket, allergéneket, változatossági mutatót valamint figyelni kell a sótartalomra és cukortartalomra, a tálalási mintákban ez mind benne van. Az iskolai, óvodai és bölcsődei konyhákban, nehézségeket, rengeteg plusz feladatot okoz ezeknek a rendeleteknek a betartása, a jogszabálykövetés.

A Cégnék élelmezési és informatikai támogatást nyújtunk, a betanítás után, folyamatos frissítésekkel segítjük a felhasználókat és a help-desk is a rendelkezésükre áll. Ezeken kívül élelmezésvezető képzésre is lehetőség van.
Hatékony informatikai háttér, adatbázisok nélkül rendkívül nagy adminisztrációt és munkát jelentenek. A hatékony programunk, korszerű informatikai környezettel, tapasztalt, hatékony felhasználót segítő felügyeleti támogatással ezért tud nélkülözhetetlen segítséget nyújtani már 30 éve.

QB-Élelem, QB-Értékesítés és QB-Suli programunk ebben segít a napi munkában felhasználóinknak. A kis dolgozói létszámmal működő iskolai konyhák a raktárgazdálkodásnál, előkalkulációs és utókalkulációs funkcióknak is nagy hasznát veszik. Az alapanyagok beszerzésénél, a kész receptek segítségével az étlaptervezésnél és a raktározásnál is könnyebbséget jelent az élelmezési program.

Hasonlóan nagy segítséget jelent a külső étkeztetést igénybe vevő iskoláknak a létszám leadásban, létszám gyűjtésben, a létszámkezelésben, támogatások, szociális elszámolások, gazdasági, pénzügyi folyamatok követésében biztosít segítséget. Itt már nem csak egyes iskolákra, hanem akár településen található több oktatási egységének egységes kezelését is kell érteni. Az üzemeltető egységes naprakész információval rendelkezik az egyes oktatási egységekről, de az összesre hasonlóan láthatók az adatok.

Az étkező diákok, szülők pedig a nap 24 órájában a legkorszerűbb internetes felületen (QB-Suli) készpénzmentes fizetési módok között választva intézhetik a rendeléseket és a kiegyenlítéseket! Az egyszerű folyamat a mindenki számára nehézséget, bosszúságot okozó pénztári órák helyett kényelmes megoldás. Természetesen, akik ragaszkodik a régi (befizetéses pénztári órákhoz) módszerhez továbbra is fenntartható, de a két módszer vegyesen is alkalmazható!

Készpénzkímélő megoldás az iskoláknak

A bölcsődei és óvodai gyermek étkeztetésben általában a QB-Élelem, vagy QB-Osztály program használata saját főzőkonyha esetén elegendő. A további különböző iskola kategóriákban (általános, közép, felső) a QB-Suli modul alkalmazása célszerű akár saját konyhával, vagy külső étkeztető esetén.
Az iskolákban azonban már igény van arra, hogy a szülők a megszabott időpontban történő pénztári sorban állás helyett éjjel-nappal rendelkezésre álló webes felületen tudják rendelni, és bankkártyával kifizetni gyermekeik étkezését. Több mint tíz év tapasztalatával rendelkezik a feladatra készült QB-Suli  rendszerünk.

A szülők a weboldalon történő regisztrálást követően tetszőleges időpontban adhatják le rendeléseiket, akár többféle menüből történő választással. Az élelmezési program a dietetikai szempontok mellett életkor szerinti étkeztetést nyújt mindenki számára, figyelembe véve az egészséges étkezést. A kifizetés történhet kényelmes és költségtakarékos bankkártyás fizetéssel – OTP, Unicredit. Bizonyos határidők automatikus figyelése mellett lemondásaikat is megtehetik a weboldalon. A lemondások esetén visszajáró pénzt akár a következő havi étkezési költségben is jóvá tudja írni a rendszer. Nagy előny még a szülők számára, hogy közvetlen visszajelzést kaphatnak arról, hogy a befizetett étkezés igénybevétele megtörtént-e. Továbbá (ha a közétkeztetők tudták biztosítani a QB-Élelmezés segítségével) a diák étkeztetésnél több diákok menü alkalmazása, tápanyagtartalom, allergén kategóriák a rendelés pillanatában rendelkezésre állnak, a korosztályos étkeztetés és HACCP rendeleteknek megfelelő étkeztetés mellett! A minőségbiztosítást az ISO szabványnak megfelelő. A szülők számára készített weboldal minden egyes esetben egyedileg kerül kialakításra az intézmény meglévő grafikai elemeinek felhasználásával.

QB-Hami programunk a bankterminál segítségével a gyors adatcserét is biztosítja. A virtualizációs világban az Microsoft Azure felhő segítségével dolgozunk, Microsoft Gold partnerként.

Cégünkről

Kapcsolat

© 2024 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat