QB-SULI APP

Gyermek és diák étkeztetésben a WEB APP-on keresztül tudják a 13 évnél idősebb étkezők a rendelkezésre álló étlapok, ajánlatok alapján a megrendeléseiket egyszerűen intézni. Az egyéni igénylők mellett családok, vagy osztályok részére csoportos rendelések bonyolítása is lehetséges. A térítési díjakat, számlákat azonnal bankkártyával, vagy más készpénzmentes megoldással ki lehet egyenlíteni, elektronikus bizonylatolás mellett.
Természetesen az egységek dolgozói is alkalmazhatják a megoldásunkat elkülönített elszámolás és pénzügyi feltételek mellett.
Természetesen a fizetésre alkalmazható helyszíni lehetőség kialakítása. Ilyenkor az QB-Suli APP csak a rendelések bonyolítását biztosítja. A készpénzmentes és online számla, nyugta alkalmazása egy egységen belül vegyesen is alkalmazható. Személyenként eltérő fizetési lehetőség biztosított.

Az étkezők a napi, heti, havi választék alapján láthatják az étlapokon választható egyes ételek pénzügyi adatai mellett az ételek, tápanyag összetevőket, allergéneket, stb.
Minden étkező által azonnal követhető, tételes adatok alapján pénzügyi egyenleg kimutatást látható.
A különböző módon paraméterezhető rendszer tud adatokat átadni más rendszereknek. Pl: ASP.
Ahol nem automatikus jelenlét alapján történik az étkezési igény leadása ott az egyéni rendelések leadására figyelemfelhívó email küldhető, stb.
Akár a komplett élelmezési szoftver rendszer részeként a rendelés, fizetés alapján az étkeztetés bonyolításának további fázisaival (főzés, tálalás, pénzügy elszámolás, stb.) integrálva zárt rendszerben többszöri adatbevitel nélkül zajlódhat az étkeztetési folyamat!Első lépésként az iskola kiválasztását az applikáció elindítását követően a "QB-SULI hozzáadása QR kód segítségével" vagy az "Iskola választás" lehetőségekkel lehet megtenni. Előbbi esetben az iskola weboldalán található "QB-SULI társítás telefonhoz" QR kód segítségével lehet megtenni. Második esetben az applikáción belül megjelenő listából kell kiválasztani a megfelelő társítani kívánt iskolát.
Az egyszerűbb bejelentkezéshez biometrikus azonosítást is meg lehet adni ebben az esetben "Igen szeretném" lehetőséget kell választani.

Iskola hozzáadása QR kóddal

Cégünkről

Kapcsolat

© 2024 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat