QB-OSZTÁLY APP

Több területen az étkezési létszám leadása nem egyénenként történik, hanem csoportos étkezési igény megadása történik. (Pl: oktatási terület, bölcsődék, kórházi osztályok, stb.) A felhasználó egységek a WEB APP-on keresztül tudják a rendelkezésre álló étlapok alapján a megrendeléseiket leadni, módosítani, pénzügyi rendezéshez alapadatokat kapni. Lehetséges csoportos rendelés is. A térítési díjakat, elszámolásokat, számlákat a helyben kialakított módnak megfelelően lehet kezelni.
Az étkezést rendelők a napi, heti, havi választék alapján láthatják a különböző étlapokon elérhető egyes ételek információi között az ételek, (lisztérzékeny, cukros, stb.) tápanyag összetevőket, allergéneket, stb.

Akár a komplett élelmezési szoftver rendszer részeként a rendelés, fizetés alapján az étkeztetés bonyolításának további fázisaival (főzés, tálalás, pénzügy elszámolás, stb.) integrálva zárt rendszerben többszöri adatbevitel nélkül működhet a folyamat!Az applikáció elindítását követően első lépésként társítani kell a Felhasználónév és Jelszó megadásával a saját belépési accountunkat.
További belépés esetén telefonjának ujjlenyomat-olvasójával lehet bejelentkezni.

QB-Osztály APP első indítás

Cégünkről

Kapcsolat

© 2024 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat