QB-K@NTIN APP

A felhasználók üzemi étkeztetés területen a WEB APP-on keresztül tudják a rendelkezésre álló étlapok alapján a megrendeléseiket leadni, módosítani, fizetni. A térítési díjakat, számlákat azonnal bankkártyával, vagy más készpénzmentes megoldással ki lehet egyenlíteni, elektronikus bizonylatolás mellett. Természetesen a fizetésre alkalmazható helyszínen is fizetési lehetőség kialakítása. Ilyenkor az QB-K@natin APP csak a rendelések bonyolítását biztosítja. A megoldások egy egységen belül vegyesen is alkalmazhatók.
Az étkezők a napi, heti, havi választék alapján láthatják az étlapokon választható egyes ételek pénzügyi adatai mellett az ételek, tápanyag összetevőket, allergéneket, stb.
Minden étkező által is követhető azonnal, tételes adatok alapján pénzügyi egyenleg kimutatást látható.
A különböző módon paraméterezhető rendszer kapcsolódhat különböző beléptető, HR rendszerekhez, így biztosítva akár az automatikus rendelést a dolgozói jelenlét alapján. Ahol nem automatikus jelenlét alapján történik az étkezési igény leadása ott az egyéni rendelések leadására figyelemfelhívó email küldhető, stb.

Akár a komplett élelmezési szoftver rendszer részeként a rendelés, fizetés alapján az étkeztetés bonyolításának további fázisaival (főzés, tálalás, pénzügy elszámolás, stb.) integrálva zárt rendszerben többszöri adatbevitel nélkül zajlik a folyamat!Első lépésként az kantin kiválasztását az applikáció elindítását követően a "QB-Kantin hozzáadása QR kód segítségével" vagy az "Kantin választás" lehetőségekkel lehet megtenni. Előbbi esetben a kantin weboldalán található "QB-K@ntin társítás telefonhoz" QR kód segítségével lehet megtenni. Második esetben az applikáción belül megjelenő listából kell kiválasztani a megfelelő társítani kívánt kantint.
Az egyszerűbb bejelentkezéshez biometrikus azonosítást is meg lehet adni ebben az esetben "Igen szeretném" lehetőséget kell választani.

Kantin hozzáadása QR kóddal

Cégünkről

Kapcsolat

© 2024 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat