Oktatási terület

Profi rendszer a mai elvárásokhoz!

A hatályos rendeletek alapján a közétkeztetésben ki kell mutatni a tápanyag értékeket, allergéneket, valamint figyelni kell a só és cukortartalomra. Az iskolai, óvodai és bölcsődei konyhákban, nehézségeket, rengeteg plusz feladatot okoz ezeknek a rendeleteknek a betartása.

Hatékony informatikai háttér, adatbázisok nélkül rendkívül nagy adminisztrációt és munkát jelentenek. A hatékony programunk, korszerű informatikai környezettel, tapasztalt, hatékony felhasználót segítő felügyeleti támogatással ezért tud nélkülözhetetlen segítséget nyújtani.

QB-Élelem, QB-Értékesítés és QB-Suli programunk ebben segít a napi munkában felhasználóinknak. A kis dolgozói létszámmal működő iskolai konyhák a raktárgazdálkodásnál, tervezési és utókalkulációs funkcióknak is nagy hasznát veszik.

Hasonlóan nagy segítséget jelent a külső étkeztetést igénybe vevő iskoláknak a létszámkezelésben, támogatások, szociális elszámolások, gazdasági, pénzügyi folyamatok követésében biztosít segítséget. Itt már nem csak egyes iskolákra, hanem akár településen található több oktatási egységének egységes kezelését is kell érteni. Az üzemeltető egységes naprakész információval rendelkezik az egyes oktatási egységekről, de az összesre hasonlóan láthatók az adatok.

Az étkező diákok, szülők pedig a nap 24 órájában a legkorszerűbb internetes felületen (QB-Suli) készpénzmentes fizetési módok között választva intézhetik a rendeléseket és a kiegyenlítéseket! Az egyszerű folyamat a mindenki számára nehézséget, bosszúságot okozó pénztári órák helyett kényelmes megoldás. Természetesen, akik ragaszkodik a régi (befizetéses pénztári órákhoz) módszerhez továbbra is fenntartható, de a két módszer vegyesen is alkalmazható!

Készpénzkímélő megoldás az iskoláknak

A bölcsődei és óvodai étkeztetésben általában a QB-Élelem, vagy QB-Osztály program használata saját főzőkonyha esetén elegendő. A további különböző iskola kategóriákban (általános, közép, felső) a QB-Suli modul alkalmazása célszerű akár saját konyhával, vagy külső étkeztető esetén.
Az iskolákban azonban már igény van arra, hogy a szülők a megszabott időpontban történő pénztári sorban állás helyett éjjel-nappal rendelkezésre álló webes felületen tudják rendelni, és bankkártyával kifizetni gyermekeik étkezését. Több mint tíz év tapasztalatával rendelkezik a feladatra készült QB-Suli  rendszerünk.

A szülők a weboldalon történő regisztrálást követően tetszőleges időpontban adhatják le rendeléseiket, akár többféle menüből történő választással. A kifizetés történhet kényelmes és költségtakarékos bankkártyás fizetéssel. Bizonyos határidők automatikus figyelése mellett lemondásaikat is megtehetik a weboldalon. A lemondások esetén visszajáró pénzt akár a következő havi étkezési költségben is jóvá tudja írni a rendszer. Nagy előny még a szülők számára, hogy közvetlen visszajelzést kaphatnak arról, hogy a befizetett étkezés igénybevétele megtörtént-e. Továbbá (étkeztető, ha tudja biztosítani a QB-Élelmezés segítségével) a diákok részére több menü alkalmazása, tápanyag tartalmak, allergén információk a rendelés pillanatában rendelkezésre állnak, a korosztálynak és rendeleteknek megfelelő étkeztetés mellett! A szülők számára készített weboldal minden egyes esetben egyedileg kerül kialakításra az intézmény meglévő grafikai elemeinek felhasználásával.

Cégünkről

Kapcsolat

© 2019 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat