
QB-Élelem: termelésirányítási rendszer
ü Ételkészités raktárkiadási lista szerint és tételes kiszabási lista alapján :
ü Raktári kiadási lista -> tartalmazza a javasolt kiadási mennyiséget, követi az aktuális készletet és
felhívja a beszerzendő termékekre a figyelmet
ü Paraméterezhető tételes kiszabás: költséghelyenként, normál vagy diétás ételkészítésre, létszámra
vagy pótlétszámra
ü Tálalólista kérhető étel szétosztáshoz, szállítólevél a kiszállításhoz (készítési és átadási
időpontokkal, étel hőfok követésével)
ü Többféle ételcímkenyomtatási lehetőség az egyéni tálcás tálaláshoz (osztályonként/diétánkként
sorszámozottan) vagy „badellás” kiszállítás esetén ételféleségenként, adagszámok jelölésével
Tervezés Árúrendelés Raktározás
Ételkészítés
Tálalás/kiszállítás