QB HÍREK

 Élelmezés hírek  |  Patika hírekKözlemény

2018. február 01.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Közlemény!

A Quadro Byte Zrt 28 éves történetéből 26 éve tevékenykedik a gyógyszertári piacon! A másik sikeres tevékenységi területe a közétkeztetés. A két eltérő piaci terület, a folyamatos növekedés és a piaci feltételek változása célszerűvé tette a cég tevékenységi területek szerinti szétválását. Az élelmezési területet viszi tovább a Quadro Byte Zrt, amelyből a patikai üzletág vonatkozásában általános jogutódként 2018. február 01. napjával QB-Pharma Kft. néven egy önálló, de változatlan tulajdonosokkal patikai csapat vált ki! A kiválás eredményeként létrejövő új szervezet változatlan vezetéssel és dolgozókkal a vevőink számára eddig megszokott módon végzi munkáját. Reméljük mind az élelmezés mind pedig a patikai területtel kapcsolatban álló partnereink rövidesen a minőség további javulását veszik majd észre a jelenlegi változások eredményeként!

Sípos Géza

Vezérigazgató


Bővebben »

 

Sirha 2018 - QB II. helyezés a pályázaton

2018. február 01.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Tisztelt Partnerünk!

 Megtiszteltetést és egyben nagy örömöt jelent cégünknek, hogy a Sirha Budapest Innovációs Termékversenyen II. helyezést értünk el a „Technológiák” valamint a „Csomagolóipar és logisztika” kategóriában a Webes ételrendelő és Menüs azonosítási rendszereinkkel! Kérem látogasson el standunkra („A” Pavilon B57), ahol megtekintheti díjnyertes rendszereinket is.

A kiállításon a Quadro Byte Zrt. vendégeként, térítésmentesen vehetnek részt, de regisztráció szükséges, amelyre az alábbi linkre kattintva nyílik lehetőség: Sirha regisztráció

A sikeres regisztrációt követően e-mailben küld a rendszer egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy ezt a belépési jegyet hozza magával a kiállításra (kinyomtatva, vagy mobiltelefonon megjeleníthetően), amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a rendezvény területére.

SIRHA Program megtekinthető: http://sirha-budapest.com/hu/programkinalat

További információk: http://sirha-budapest.com

Tisztelettel: Siposné Bodon Viktória

üzletág igazgató


Bővebben »

 

E-recept beveztés

2017. november 01.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 

Cégünk November 1.-ével közel 100%-osan bevezette a QB-Pharma rendszerünket felhasználóinknál az e-Recept kiváltásának lehetőségét.
Apróbb problémák előfordulnak még az e-személyivel történő bejelentkezésnél, de ezek nem veszélyeztetik a biztonságos beteg ellátást.
Ezúton is köszönjük felhasználóinknak az elmúlt hónapok kemény munkáját, nélkülük nem indulhatott volna ilyen zökkenőmentesen egy ilyen mértékű technikai változtatás.


Bővebben »

 

Neumann Kollokvium - 2015

2015. november 23.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Orvos-biológiai Szakosztálya 2015-ben immár 28. alkalommal rendezte meg kongresszusát, a Neumann Kollokviumot.
Bővebben »

 

Élelmezésvezetők Országos Fóruma

2015. november 12.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Részvételünkkel zajlott 2015. november 10-11-én Budapesten,

a RUBIN Wellnes & Konference Hotelben, a

Élelmezésvezetők Országos Fóruma!
Bővebben »

 

XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok 2015

2015. október 12.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Nagy érdeklődés mellett vettünk részt 2015. október 9-11. között Debrecenben, a Kölcsey Központban a


XXII. Magyarországi Egészségügyi Napokon.

 
Bővebben »

 

Gyógyszerészek Országos XXV. Jubileumi Kongresszusa

2015. október 12.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Nagy érdeklődés mellett vettünk részt 2015. október 8-11. között Siófokon a


 Gyógyszerészek Országos XXV. Jubileumi Kongresszusán!

 
Bővebben »

 

Októberben jubileumi kongresszus

2015. július 24.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Idén ősszel október 8-11. között rendezik meg a Gyógyszerészek XXV. Országos Jubileumi Kongresszusát a megszokott helyszínen, Siófokon, a Hotel Azúrban.

Állandó résztvevőkként ebben az évben is jelen lesz cégünk az eseményen, ahol QB Pharma gyógyszertári rendszerünk harmadik generációjával várjuk a látogatókat standunkon, a Hotel Azúr főépületében.
Bővebben »

 

Gyógyszerészek XXIV. Országos Kongresszusa - Siófok

2014. október 16.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 

Mint minden évben, idén is képviseltettük magunkat Siófokon, a Gyógyszerészek XXIV. Országos Kongresszusán.

Ezúton köszönjük már meglévő és leendő Ügyfeleinknek, hogy meglátogatták standunkat, és érdeklődve fogadták újításunkat, a "Felhőt", melyről bővebben honlapunkon olvashatnak. Örömmel vettük a nagyszámú részvételt az új "Felhő" megoldásról szóló, Sipos Géza vezérigazgató úr által tartott előadáson.


Az előadás anyaga letölthető az alábbi hivatkozáson:

http://www.qb.hu/ugyfeleinknek/esemenyek/


Bővebben »

 

Igényelhető az online gyógyszertári pénztárgépek állami támogatása!

2014. szeptember 10.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A mai napon minden jogosult ügyfelünk részére elérhetővé tettük a Gyógyszertári Online Pénztárgépek támogatásának igényléséhez szükséges dokumentumokat.

A honlapunk zárt oldalán a jogosultak, külön egyedi azonosítóval, a világhálón bárhonnét elérhetik!

Az internetet kevésbé alkalmazók, vagy akik a patikában a napi munkavégzés közben a QB-PharmaII. programon belül szeretnék elérni egy gombnyomással, megtehetik ezt!


 


Bővebben »

 

Megbeszélés a gyógyszertári pénztárgép csere állami támogatásáról

2014. szeptember 01.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Szeptember 1-én délelőtt a Kamara Hivatalában egyeztetésre került sor a gyógyszertári rendszergazdák és a kamara vezetői között a nemzetgazdasági miniszter 26/2014. (VIII. 29.) NGM számú rendeletével kapcsolatos teendőkről. Mint ismeretes, a rendelet lehetővé teszi, hogy a gyógyszertárak megkapják a pénztárgépek cseréjéhez járó, pénztárgépenkénti bruttó 50 eFt állami támogatást feltéve, hogy eredetileg is jogosultak lettek volna rá, a megrendelést határidőre leadták és pénztárgépeik cseréjére augusztus 31-ig sor került.

A jelenlevők megállapodtak abban, hogy a rendszergazdák szeptember 10-ig minden érintett gyógyszertár személyi jogos gyógyszerészének megküldik a tájékoztató levelet, a kérelem mintát és azokat az adatokat, dokumentumokat, amelyek a gyógyszertár támogatás-igényléséhez szükségesek. Kérjük, hogy ezek birtokában a gyógyszertárak a NAV-nak szeptember 30. előtt küldjék meg kérelmüket, a szeptember 30-i határidő ugyanis jogvesztő.

A rendszergazdák a NAV felé a rendelet által előírt adatszolgáltatást a szeptember 15-i határidőig elvégzik.

 

Budapest, 2014. szeptember 1.

 

A rendszergazdák egyetértésével: dr. Hankó Zoltán, elnök


Bővebben »

 

Megjelent a nemzetgazdasági miniszter 26/2014. (VIII. 29.) NGM rendelete az online gyógyszertári pénztárgép támogatás kifizetési feltételeinek változásáról

2014. szeptember 01.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A rendelet alapján azok a gyógyszertárak is kérhetik az 50 000Ft-os támogatást, melyek 2013 december 31-ig megrendelték az online pénztárgépet, de a telepítésre 2014 február 28-át követően került sor. Az igénylést a gyógyszertáraknak papír alapon kell benyújtaniuk a NAV illetékes hatóságához. Az összeg utalását a NAV közvetlenül a gyógyszertárakat üzemeletető vállalkozások részére végzi az igénylés elbírálását követően.

Cégünk a támogatás igénybevételéhez szükséges eladóiadatszolgáltatás elkészítését megkezdte, és határidőre el fogja azt juttatni a NAV részére.
Bővebben »

 

Online pénztárgépekkel dolgoznak a QB-Pharma II rendszert használó gyógyszertárakban!

2014. május 27.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az elmúlt időszak egyik legfontosabb feladata volt cégünk számára az online pénztárgépek engedélyeztetése, beszerzése és telepítése a QB-PharmaIIgyógyszertári, valamint a QB-Élelem étkeztetési programhoz. A feladatokat sikeresen oldottuk meg, elsők közt kaptuk meg a forgalmazási engedély mindkét területre, az elmúlt év decemberében. A következő lépésben indíthattuk a megrendelést, amelyet követte a gyártás, adminisztrációs feladatokra történő felkészülés.
Bővebben »

 

Megújult a gyógyszertári terület vezetése

2014. május 10.    |  Hírek, aktualitások

 

 

2014. május 6.-tól Kiss András a gyógyszertári terület vezetője. Kiss András 2001 óta dolgozik cégünknél. Hosszabb ideje a terület üzemeltetési vezetőjeként dolgozott, így alaposan ismeri a gyógyszerészek munkáját, informatikai igényeket és a cégünkkel szembeni elvárásokat. Remélem, tapasztalataival hatékonyabbá válik munkánk és felhasználók elégedettsége növekszik. Munkatársaink sikeres kollektívaként lelkes és eredményes munkával szereznek ügyfeleinknél elismerést.

 

Sipos Géza

vezérigazgató


Bővebben »

 

Beszámoló: Élelmezés szakmai rendezvény - 2014. március 21.

2014. március 28.    |  Hírek, aktualitások

 

 


A Quadro Byte Zrt. idén ünnepli működésének 25. évét! Kezdetektől saját fejlesztésű programjaival hatékonyan segíti a közétkeztetés napi munkáját. Nemcsak naprakész informatikai megoldásainkkal követjük az élelmezési terület és környezetének változását, hanem az információk megosztásával is igyekszünk a legaktuálisabb kihívásokról tájékoztatást biztosítani.

Az elmúlt évtizedek bizalmát egy nívós szakmai rendezvénnyel kívántuk felhasználóinknak, megköszönni. A rendezvényen a szakma, a jogalkotók, a hatóságok tisztelt tagjait igyekeztük megnyerni előadóknak. Reméljük, hogy rendezvényünk segítette az új elvárások sikeres megvalósítását!

Bővebben »

 

Folytatódik az online pénztárgépek telepítése

2014. március 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 


A Quadro Byte Zrt. az elsők között kapta meg a forgalmazási engedélyt a számítógép alapú, online pénztárgépekre. Ezzel megkezdődhetett mind az élelmezési, mind a patikai területen az online pénztárgépek telepítése partnereinknél. Az első – tesztelési – időszakot követően, a gyárból beérkezett AEE egységek szállításának függvényében folyamatosan történnek az üzembe helyezések.
Bővebben »

 

2014-ben is Microsoft Gold Partner a Quadro Byte Zrt.

2014. február 10.    |  Hírek, aktualitások

 

 


Cégünk negyedik alkalommal bizonyította, hogy megfelel a Microsoft Gold Application Development Kompetencia elnyeréséhez szükséges feltételeknek. Termékeink naprakész technológiai megoldásai, kollégáink szakmai felkészültségének köszönhetően egy újabb évig lehetünk tagjai azon kevés vállalatnak, akik ezzel a címmel büszkélkedhetnek.

Bővebben »

 

A Quadro Byte Zrt. elsők között kapta meg az online pénztárgép engedélyt!

2013. december 13.    |  Hírek, aktualitások

 

 


A Quadro Byte Zrt. két számítógépes online kasszája is megkapta az engedélyt a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól. Így a gyógyszertárakban és az élelmezési szoftverek területén is hamarosan megkezdődhet az átállás az online pénztárgépekre.
Bővebben »

 

MDOSZ XV. Szakmai Konferencia

2013. november 13.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 
A konferencia időpontja:
2013. november 16. szombat

A konferencia helyszíne:
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
I. emelet, 4.sz. konferenciaterem

Letölthető programfüzet.

Bővebben »

 

Mi felkészültünk! Ön is?

2013. október 28.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 
Bizonyára mindenki számára ismert a 2011 augusztusa óta érvényben lévő országos tiszti főorvos közétkeztetési ajánlása. A jogszabálytervezet várhatóan 2014-ben hatályba fog lépni. Cégünk elsőként biztosítja a felkészülést felhasználóinak, hiszen új fejlesztéseinkkel, a QB-Élelem rendszer használatával egyszerűbbé válhat a jogszabálynak való megfelelés.
 
Az új nyersanyag, recept és diéta törzsünkhöz biztosítjuk a frissített tápanyagtartalmakat, valamint az ajánlásnak megfelelő korcsoportonkénti javasolt napi energia és tápanyagszükségleteket. Az új tápanyagértékek kialakítása szoros együttműködésben történt a NutriComp Kft. szakembereivel. A továbbiakban rendszeresen a NutriComppal együttműködve kerülnek aktualizálásra az új termékek és tápanyagtartalmak.
 
A tápanyagértékek frissítése mellett legújabb fejlesztésünk az allergia összetevőkre vonatkozik. Meglévő ügyfeleink részére a szakmai adatbázis alapján feltöltjük az allergén összetevőket, azonban lehetőséget biztosítunk saját nyersanyagaik esetében is az allergia összetevők megjelölésére, módosítására. Természetesen az allergia megjelenítés az anyagokon kívül a recepttörzsben és az étlapokon is kimutatható. 
 
Szintén új, az ügyfeleink kérése alapján elkészült a MINTA kiszabási listánk, mely akár korcsoportos bontásban, az aznap elkészített ételek 100 adagos és létszámarányos kiszabási mennyiségei mellett a tápanyagértékek, allergia összetevők, és gyártási leírása is szerepel.

Bővebben »

 

NAV tájékoztató

2013. október 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 

Az alábbi NAV levél igazolja a QB-PharmaII program és pénztárgép forgalmazásának jogszerűségét.


Bővebben »

 

Új eXpedy store gyógyszerkiadó automata

2013. október 01.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Társaságunk az elsők között jelent meg a gyógyszertári rendszerek között raktári automata illesztéssel. Az országban elsőként integráltuk a világ egyik legnépszerűbb raktári automatáját a ROWA-t, mely a soproni Állomás Patikában lett beüzemelve 2008-ban.

Legújabb fejlesztésünk a magyar gyártmányú eXpedy store automata illesztése a QB-Pharma rendszerhez. Szeptemberben beüzemelésre került a székesfehérvári Öreghegyi Patikában.


Bővebben »

 

A Quadro Byte Zrt ismét megszerezte a Microsoft Gold Certified Partner minősítést.

2013. március 01.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Microsoft Gold elismerés révén a Quadro Byte Zrt. már korai stádiumban hozzáférhet a fejlett Microsoft-technológiákhoz és más erőforrásokhoz.

 A Microsoft Gold Certified Partner program azokat a partnereket ismeri el, akik bizonyították tudásukat és elhivatottságukat a Microsoft-technológiára épülő szoftveralkalmazások fejlesztése terén. A Microsoft Gold Certified Partnerek a legmagasabb szintű Microsoft hozzáférési jogosultságokkal rendelkeznek azokhoz az eszközökhöz és támogatásokhoz, amelyekre a piaci megjelenéshez szükségük van.
Bővebben »

 

Tájékoztató e-számla küldéséről és fogadásáról

2013. február 04.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 

Tisztelt Partnerünk!


Az elektronikus számlázás területén 2013. január 1-től a jogszabályi változások kedvező alakulása miatt több szállítónk is jelezte a továbbiakban szeretne áttérni erre a formátumra. Quadro Byte Zrt. az esetleges problémák elkerülése érdekében minden beszállítóját ezúton értesít az elektronikus számlák befogadására és küldésére külön e-mail címet biztosít partnerei számára.

A jogszabályi változásoknak köszönhetően elektronikus formátumban küldött számla ugyanúgy kezelhető, mint a papír alapú számla, adóigazgatási azonosításra alkalmas bizonylat, mely az ÁFA levonási jogot biztosítja.
Bővebben »

 

QB-Reports

2012. október 16.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A jó gazdálkodás egyik alapfeltétele, hogy gyorsan juthassunk lényeges információhoz. Különösen nehéz ez abban az esetben, amikor a gyógyszertár tulajdonos több gyógyszertárat is irányit. A fizikai távolság miatt nehézkes az információkhoz való hozzáférés, problémákat okoz az egységek együttes teljesítményének értékelése. Ezért szükséges, hogy igénybe vegyük a technológiai fejlődés nyújtotta lehetőségeket. A szolgáltatás használatához csak egy internet kapcsolattal rendelkező számítógépre, laptopra vagy okos telefonra van szükségünk.

QB-Reports rendszerünk fontos tulajdonsága, hogy az adatok továbbra is a gyógyszertárban maradnak, azokról másolat nem készül. Ez egy rendkívül rugalmas és biztonságos megoldás. Legfontosabb előnye, hogy több gyógyszertár adatait képes összegezni, összehasonlítani.

  további részletek »


Bővebben »

 

Az „IBM 2011. év üzleti partnere” címet kapta elismerésként cégünk.

2012. április 05.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A világ egyik meghatározó informatikai cégének képviselőitől - az IBM-től - kiemelkedő elismerésben részesültünk. Az elmúlt évek munkája és dinamikus piacbővítési eredményeink hatására kaptuk a díjat 2011. évre vonatkozóan.
Az IBM kassza gépekre írt közétkeztetési programunk és a gyógyszertári területen alkalmazott programjaink egyre több felhasználóhoz kerülnek bevezetésre.
Munkánk során támaszkodva az IBM nyújtotta lehetőségekre és teljesítve az általuk elvárt minőségi kritériumokat, érdemeltük ki ezt a díjat.
Bővebben »

 

A Quadro Byte Zrt. az idei évben is sikeresen megfelelt a Microsoft Gold partneri auditján.

2012. február 16.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Gold Certified Partner cím odaítélésével a Microsoft olyan vállalatokat tüntet ki, amelyek szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják szaktudásukat meghatározott Microsoft technológiák tervezése, bevezetése, oktatása, illetve Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén. A Quadro Byte Zrt egyike annak a kb. 50 hazai informatikai vállalatnak, melyek rendelkeznek ezzel a címmel. A partnerek az ú.n. kompetenciákban való minősítésükkel egyértelműen jelzik, hogy melyek azok a speciális szakterületek, melyek terén kiemelkedő jártasságra tettek szert, ezzel is megkönnyítve az ügyfelek számára az adott szakterületen működő leghozzáértőbb partnerek kiválasztását. Cégünk jelenleg az alábbi minősített kompetenciákkal rendelkezik:


Independent Software Vendor (ISV):
Ezek a partnerek hozzáférnek a legújabb Microsoft-technológiához, és változatos üzleti igényeknek megfelelő innovatív szoftvermegoldásokat fejlesztenek, szállítanak és támogatnak. Szakértői a Microsoft SQL Server adatkezelési megoldások, a Microsoft felhőalapú technológiai megoldások és a Windows 7 vagy Windows Server operációs rendszerekre épülő megoldások fejlesztésének.


Desktop:
Ezzel a kompetenciával rendelkező partnerek élen járnak a Windows operációs rendszer, a Microsoft Office csomagok, a Windows Internet Explorer és a Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) értékesítésében, telepítésében és támogatásában.

Minden egyes kompetencia követelményeinek, így a Gold Certified Partner minősítésnek való folyamatos megfelelést a Microsoft rendszeresen ellenőrzi, ily módon is biztosítva, hogy csak a legjobbak kaphassák meg ezen legmagasabb szintű partneri minősítéseket.


Bővebben »

 

Új kafetéria elem fizetési rendszereinkben

2012. február 03.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Örömmel értesítjük felhasználóinkat, hogy a 2012 évi kafetéria új elemeként megjelenő SZÉP Kártya elfogadása mind az internetes fizetési lehetőségek (QB-SuliWEB, internetes áruházak), mind pedig a cégünk által fejlesztett értékesítési rendszerekben (QB-Hami, QB-Osztály) elérhetővé vált.
Bővebben »

 

MDOSZ XI. Szakmai Konferencia

2011. november 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

JUBILEUMI KONFERENCIA
20 éves a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
XI. Szakmai Konferencia
Bővebben »

 

Erste Bank által kihelyezett terminálokkal történő kártya elfogadás

2011. november 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Újabb bankot üdvözölhetünk partnereink között. Ezután az Erste Bank által kihelyezett terminálokon keresztül is fizethetnek bankkártyáikkal a QB-PharmaII gyógyszertári rendszert alkalmazó patikákban.
Kérjük, használják bizalommal termékünket. 


Bővebben »

 

Élelmezésvezetők XV. Országos Fóruma

2011. november 14.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Szeretettel meghívjuk Önt az Élelmezésvezetők XV. Országos Fórumára, melyen Cégünk kiállítóként vesz részt. A rendezvény során a kiállítói területen várjuk a programmal kapcsolatos kérdéseikkel, valamint a második napon előadásunk keretében megismerhetik az új rendelet szerinti programfejlesztéseinket.

Időpont: 2011. november 15-16.

Helyszín: RUBIN Wellness & Konference Hotel
(1118 Budapest, Dayka Gábor u 3. Bálterem)


Bővebben »

 

Újabb iskolába csöngetett be a QB-Suli!

2011. október 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A diákétkeztetés területén tavaly indított új webes rendelést segítő rendszerünket ebben az évben három új iskolában is alkalmazzák. A QB-Suli programunk segítségével a diákok és szüleik élhetnek az on-line rendelés és fizetés lehetőségével és számos előnyével. A rendszerben nyilvántartott diákok az első regisztráció után, többféle menüből választva rendelhetik meg étkezéseiket, majd internetes bankkártyás fizetéssel akár azonnal ki is egyenlíthetik.
Bővebben »

 

Kecskeméti autógyárban QB-Hami!

2011. október 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A kecskeméti autógyárban 2011. júliusában kezdődött el a dolgozók étkeztetése, melyet a közétkeztető cég a Quadro Byte rendszereivel valósított meg. Rendszereink közül az Élelmezési rendszerrel a mindennapos tervezési, gyártási és raktározási folyamatokat kezelik, míg az Értékesítési rendszerünk a dolgozók A’la cartos étkeztetését, valamint a büfében történő vásárlásokat bonyolítják.
Bővebben »

 

Siófoki Konferencia 2011. október 6-9.

2011. október 24.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 

Köszönjük szépen valamennyi érdeklődő megtisztelő látogatását, akik megtekintették új programfejlesztéseinket illetve tematikus bemutatónkat mely a racionális gazdálkodás és hatékony költségfelhasználás tárgykörében adott tippeket és tanácsokat. Nagy örömmel hallgattuk partnereink elégedett visszajelzéseit és jobbító szándékú tanácsaikat, mert valamennyi megjegyzésüket hasznosítani tudjuk a jövőben az Önök legnagyobb megelégedésére.

Üdvözlettel:   Sipos Géza vezérigazgató


Bővebben »

 

Quadro Byte rendszerek a munkahelyi étkeztetésben

2011. május 02.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte élelmezési programját 22 éve ismerjük a kórházi, diák és szociális étkeztetés körében. Jelenleg a programnak csak a munkahelyi étkeztetésben betöltött szerepéről beszélgettem Siposné Bodon Viktóriával. Élelmezési rendszerük moduljait széles körben alkalmazzák olvasóink. Hol találkozhatnak értékesítési rendszerükkel?
Bővebben »

 

Siófoki konferencia 2011 március 4-5.

2011. március 03.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Meghívjuk Önt 2011. március 4-5. között Siófokon a Hotel Azúrban tartott konferenciához kapcsolódó kiállításunkra, amit a nagyelőadó bejárata mellett talál!
Bővebben »

 

QB-PharmaII szakmai nap: 2010. november 13. szombat

2010. november 24.    |  Hírek, aktualitások

 

 

2010 november 13-án szombaton sikeresen zajlott le cégünk QB-Pharma gyógyszertári rendszeréhez kapcsolódó szakmai napja. A rendezvényen a felhasználó gyógyszertárak több mint 45 %-a volt jelen személyesen a tulajdonosokkal illetve dolgozóikkal. A helyszínen lévők mellett további kilenc nyitva tartó gyógyszertárból az Interneten keresztül online kisérték figyelemmel a rendezvény előadásait.
 


Bővebben »

 

Tájékoztatás!

2010. október 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Többen jelezték felénk, hogy különböző gyógyszerészi fórumokon elhangzott cégünk részvétele az MDD 2002 Kft. szervezésében propagált TransPharma rendszerben. A MDD 2002 marketing előadásaiban több gyógyszertárunkra hivatkozott, mint sikeres felhasználók. Egyben megoldásukat, mint elektronikus vényt definiálták.
Bővebben »

 

Közétkeztetés és Internet

2010. szeptember 13.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte 1989-ben kezdte pályafutását a közétkeztetés területén. Az elmúlt időszakban élelmezési és dietetikai rendszere a piac egyik meghatározó szerepvállalója az élelmezési szoftverek területén. A Cég több modulból álló programjával teljes körű megoldást nyújt az élelmezési üzemeknek a tervezéstől, gyártás támogatásán, tálaláson túl az értékesítésig bezárólag. Riportunkban Quadro Byte Zrt. részlegvezetőjét, Siposné Bodon Viktóriát kérdeztük a cég újdonságairól.
Bővebben »

 

Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének X. Konferenciája

2010. május 05.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Meghívjuk Önt a 2010. május 8-án tartandó Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének X. Konferenciájára!
Tekintse meg, miben tudunk partnerei lenni, és válogasson a lehetőségek, szolgáltatások között, melyek kedvező költségek mellett és legkorszerűbb megoldásokkal segítenék Önt!

Helyszín: Olasz Kultúrintézet (1088 Budapest, Bródy Sándor u. 8.)

A részletes program letöltéséhez kattintson ide.


Bővebben »

 

QB-Pharma II.- és a minősített szolgáltatás

2009. október 19.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A minőségbiztosítás és minőségfejlesztés az egészségügyben nem más, mint a betegellátás minőségének rendszeres, tervszerű kritikai értékelése, melynek célja a hibák és hiányosságok feltárása, megszüntetése. A minőségbiztosítás az értékelés egy speciális esete, mert a minőségre koncentrál úgy, hogy keresi az egyensúlyt a felhasználói elégedettség és a szakmai megfelelés között. 


 

 

 

A minőségbiztosítás lépései:
  Folyamatok tervezése és végrehajtása
  Dokumentálás,
  Ellenőrzés, visszakövethetőség

 

Ezen lépések nélkül nem megfelelő az informatika, mint ahogy a  gyógyszertár sem működik ilyen informatikai szolgáltatás nélkül optimálisan!

 

Az előadás további részét nézze meg power pointos bemutatónkon, ide kattintva.


Bővebben »

 

Elindult az Inczeffy Patika honlapja.

2009. szeptember 24.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az oldalon a patika szolgáltatásairól, úgymint vérnyomásmérés, vércukorszint és koleszterinszint mérés, informálódhatunk. Mindezek mellett számtalan hasznos egészségügyi cikk és egy Online Áruház is megtalálható.

A patika honlapja: http://inczeffypatika.hu


Bővebben »

 

Csaba Expo élelmezés meghívó 2009

2009. május 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Békéscsabán rendezett XVII. Csaba Expo Nemzetközi kiállítás és vásár részeként cégünk 2009. május 29-én 12:30-tól programjainkról gyakorlati bemutatót tart.
Bővebben »

 

Csaba Expo pharma meghívó 2009

2009. május 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Békéscsabán rendezett XVII. Csaba Expo Nemzetközi kiállítás és vásár részeként cégünk 2009. május 29-én és 30-án a kiállítói sátorban gyakorlati bemutatót tart.
A gyógyszerészeti, gondozási, programjainkat közel két évtizedes tapasztalattal és tapasztalt szakember gárdával ajánljuk Önöknek.
Bővebben »

 

Horváth Csaba cikke a Gyógyszerészet 2009. januári számában

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az soproni Állomás Patikában sikerrel alkalmazzák a QB-Pharma programhoz illesztett Rowa raktári robotot. Ennek a gyakorlati tapasztalatairól cikk jelent meg a Gyógyszertár 2009. januári számában. A cikket Horváth Csaba írta az Állomás gyógyszertár tulajdonosa.


Bővebben »

 

Megjelent a QB-Pharma új verziója, a QB-Pharma II

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Elkészült a QB-Pharma II. generációsan új gyógyszertári programverzió. Siófokon október 9-12. között szokásos őszi konferencián és kiállításon került bemutatásra. A Quadro Byte felhasználóinak közel 10 %-a tesztelte több hónapon keresztül a rendszert.
Bővebben »

 

Elkészült és tesztelés alatt a közétkeztetés értékesítési rendszere

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A QB-Élelem Windows-SQL rendszerhez kapcsolódóan elkészült és jelenleg kezdődik az éles tesztje az értékesítési rendszernek. A felhasználói igény szerint összeállítható rendszer egyes moduljai a késztermék értékesítés különböző környezetben történő lehetőségét biztosítja.
Bővebben »

 

Meghívó a Gyógyszertárműködtetés 2008 Konferenciára

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte az idén is kiállít a Gyógyszertárműködtetés 2008 Konferencia alkalmával megrendezett kiállításon. Szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait tekintsék meg fejlesztéseinket, ismerjék meg akcióinkat, éljenek a lehetőségekkel!
Bővebben »

 

Sipos Géza gondolatai a Gyógyszertár 2008. februári számában

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Mind szakmai, mind gazdasági szempontból csak úgy tudunk megfelelni a betegek, a társadalom és a hatóságok elvárásainak, ha a jelenleginél lényegesen jobban koordináljuk tevékenységünket. A számítógép már nélkülözhetetlen munkaeszközünkké vált, de kihasználjuk-e mindazokat a lehetőségeket, amit egy magasabb minőségű szervezés és az informatika együtt kínál számunkra. Arra kértem Sipos Gézát, akiben nemcsak az egyik gyógyszertári elszámoltató rendszergazda vezetőjét tisztelem, hanem felelősen gondolkodó, az egészségügyhöz és az informatikához is értő jól felkészült szakembert, mutasson számunkra modelleket és alternatívákat a várható kihívásoknak megfelelő minőségi fejlesztésekhez.
Bővebben »

 

QB-ÉLELEM - folyamatos az átállás a Windows verzióra

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A nyári szabadságolások és az idén életbe lépő egészségügyi reformok ellenére folyamatos élelmezési rendszerünk (QB-Élelem) felhasználóinál a Windows verzióra történő átállítás.
Bővebben »

 

QB-Jegy - egyre bővülő lehetőségek

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A QB-Élelem Windows-SQL alapú program közétkeztetést végző felhasználóink részére a napi termelés, gyártás folyamatát segít bonyolítani. Az így előállított késztermékek végfelhasználását, értékesítését a több modulból álló QB-JEGY rendszer végzi.
Bővebben »

 

E-kapcsolat fejlesztése a Quadro Byte ZRt. és partnerei között

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Sikeresen befejeződött az „e-kapcsolat fejlesztése a Quadro Byte ZRt. és partnerei között” című GVOP-4.1.2.-05/1.-2005-05-0001/4.0 számú pályázat. Az Uniós projekt keretében sikeresen végrehajtott informatikai kommunikációs kapcsolatok és elektronikus bizonylatolási, adminisztrációs folyamatokat lefedő fejlesztés több tekintettben az eredeti feladatokon túli eredményeket is elért.
Bővebben »

 

Újdonság a QB-ÉLELEM étkezési létszám gyűjtésében!!!

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Ez év tavaszán tovább bővült az 1989. óta működő QB-Élelem élelmezés-dietétikai programrendszerünkhöz szervesen kapcsolható modulok tárháza. Az újonnan fejlesztett funkciók tesztelését márciusban kezdtük meg az ország egyik legnagyobb klinikáján, majd a sikeres tesztelést követően az említett intézményben májustól, vagyis immáron négy hónapja - nagyon hatékony együttműködéssel, a helyi informatikával - élesben alkalmazzák.
Bővebben »

 

Újdonság QB-HOST felhasználóknak

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Elkészült a QB-HOST Windows-SQL alapú változata.

 

Az intézményi ápolási és gyógyszerelési rendszer lefedi a szociális, és egészségügyi intézetek

  • beteggyógyszerelési folyamatát,
  • készletgazdálkodási feladatait, 
  • pénzügyi, adminisztrációs feladatait.
  • az ápolási, gondozási nyilvántartásokat,
  • biztosítja több telephely és osztály integrációját 

Bővebben »

 

Közlemény

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az elmúlt hónapokban több partnerünk burkoltan, vagy nyíltan az iránt érdeklődött, változott-e cégünk tulajdonosi köre. Az érdeklődők az új tulajdonos cég kilétét is tudni vélték. Ebből nyilvánvalóan az következik, hogy a híresztelés azonos forrásból táplálkozik.

 

Mindennek nem tulajdonítottunk különösebb jelentőséget, hiszen az elmúlt 10-15 évben már annyi hajmeresztő valótlanságot hallottunk önmagunkról - amit mások nyilvánvalóan saját üzleti érdekeik okából terjesztettek -, hogy úgy gondoltuk, eggyel több vagy kevesebb valótlansággal igazán nem érdemes foglalkozni.


Néhány napja azonban az egyik konkurens cég vezetője – aki személy szerint hasonló helyzetben már többször is érintett volt – felhívott, és a Quadro Byte Zrt. értékesítését szinte tényként kezelve érdeklődött a változások iránt.
Piaci szegmensünk erősödése okából cégünk vezetése úgy döntött, hogy a valótlan információt jelen közleményben cáfolja.


Cégünk továbbra is a feladatainak teljesítésével kíván foglalkozni.


Sipos Géza
Az Igazgatóság elnöke


Bővebben »

 

QB-Pharma szakmai nap: 2007. június 16. - szombat

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

2007. június 16.-án szombaton szakmai napot tartunk a felhasználóinknak. Az egésznapos rendezvényre gyógyszerész partnereink közel 50 %-át várjuk.

 

Az egész napos eseményen kizárólag a QB-Pharma fejlesztéséről, és a felhasználói igényekről tartunk prezentációkat, ill. felhasználói észrevételek kívánjuk csokorba gyűjteni.
Bővebben »

 

QB-Info: Betegtájékoztató rendszer

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Július1-től kezdődően a gyógyszertáraknak a 2006. évi XCVIII. törvény alapján gondoskodniuk kell a betegek ártájékoztatásáról. Cégünk többféle verziót dolgozott ki, egységes kulcsrakész megoldásokkal, több árkategóriában ajánlva megoldást annak érdekében, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legmegfelelőbbet. A rendszerre a napokban kaptuk meg az OGYI minősítést. A következőkben ismertetjük a három verziót:
Bővebben »

 

OGYI engedély a gyógyszertári tájékoztó rendszerre

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az Országos Gyógyszerészeti Intézet 2007. május 8. dátummal engedélyezte a Quadro Byte gyógyszertári tájékoztató rendszerét.
Bővebben »

 

QB-ÉLELEM - átállás a Windows-SQL-re

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az élelmezési diatetikai rendszer Widows-SQL alapú rendszer átállításához szükséges előmunkákat, a betanításokon való részvételt a felhasználók több mint egyharmada már megkezdte.
Bővebben »

 

A QB a Kórházszövetség 2007. tavaszi siófoki Kongresszusán

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte Zrt. 2007. április 4-6. között Siófokon részt vesz a Magyar Kórházszövetség XIX. Kongresszusán, amelyre szeretettel meghívja minden kedves partnerét.
Bővebben »

 

A Magángyógyszertárak Működtetése Konferencia alatt kedvezmény

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte vezetősége és munkatársai szeretettel meghívják Önt március 2-4. között Siófokon az Azúr Hotelben a Magángyógyszertárak Működtetése Konferencia keretében tartandó bemutatójukra...
Bővebben »

 

Patikai honlapok, internetes gyógyszerkereskedelem - bemutató

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a Budapesti Kamara által szervezett prezentációra, ahol az internetes gyógyszerkereskedelmi rendszer megoldásait szeretnénk Önöknek prezentálni.
Bővebben »

 

Hatékony kommunikáció - VPN kapcsolat

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Jól halad a cég és partnerei közötti biztonságos VPN kapcsolat kialakítása. A cégünk az elmúltévben (részben Uniós forrásból) jelentős infrastrukturális befektetéssel megteremtette a szükséges hátteret.
Bővebben »

 

Újdonság!

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Legújabb APEH engedélyünk alapján szeptembertől megkezdtük a hőnyomtatós elektronikus journállal működő QB-Pharma gyógyszertári verziójának forgalmazását. A gyártó Albacomp visszaigazolása alapján szeptember végétől kapjuk meg az első 50 darabot.
Bővebben »

 

Közlemény

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A törvényi szabályozásnak megfelelően a Cégbíróság határozata alapján 2006. július 24. dátummal kezdődően cégünk rövidneve: Quadro Byte Zrt. A cég teljes neve: Quadro Byte Számítástechnikai Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság.
Bővebben »

 

Interjú Sipos Gézával a QB Zrt. elnökével a Gyógyszerészetben

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Tavaly december 2-tól idén február 3-ig sok gyógyszertár bevonásával folyt egy modellkísérlet, amit az OEP próbaüzemnek nevezett el. Mi volt a próbaüzem célja? Hány gyógyszertár vett benne részt? Mi volt a részvétel kritériuma? Miként zajlott le és milyen tapasztalatokkal járt? Többek között ezekre a kérdésekre adott választ Sipos Géza a QB Zrt. elnök-igazgatója a Gyógyszertár c. újság áprilisi számában.
Bővebben »

 

Sikeres gyógyszerész-rendezvény Tapolcán

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Április utolsó hétvégéjén sikeresen lezajlott Tapolcán a QB-Pharma gyógyszertári program szakmai rendezvénye. A Quadro Byte Zrt. munkatársai - a részt vevő gyógyszerészek aktív részvétele mellett - tartották meg előadásaikat.
Bővebben »

 

Gyorshírek a gyógyszertári és az élelmezési profilban

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Patikai rendszer - OEP felkérés az elektronikus EB-kártya pilot-projektjében való részvételre, és meghívó a Kamara szegedi rendezvényén való részvételre. Élelmezés - az új Windows SQL élelmezési rendszer hatalmas siker!
Bővebben »

 

Teljes sikerrel zárult az öt éve zajló per az IBUSZ-al szemben

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Qudro Byte éveken keresztül pereskedett az IBUSZ utazási irodával egy általa végzett fejlesztés ellenértékéért, amelyet az IBUSZ jogellenesen nem fizetett ki. A per a QB teljes győzelmével zárult.
Bővebben »

 

Az Élelmezés Windows-SQL program a közétkeztetésben

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Sikeres kiállítás és bemutató a Közétkeztetők Országos Szövetségének rendezvényén decemberben.
Bővebben »

 

Még mindig kérdés: Vásárlás vagy bérlés?

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Néhány szemponttal szeretnénk Önnek segíteni a döntésben: a bérlet és a vásárlás összehasonlításához!

 

Kétféle pénzügyi konstrukciót javaslunk az eszközök és a szolgáltatások igénybevételéhez:
Bővebben »

 

Sikeres programbemutató

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte Rt. nagy érdeklődés mellett mutatta be a Planetáriumban a QB-Élelem Program Windows SQL verzióját a felhasználóknak.
Bővebben »

 

A Quadro Byte Homeopátiás Szakértői Programja

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Dr. Gábor Fruzsina, szakgyógyszerész, homeopata bemutatja a Qaudro Byte Rt. új homeopátiás szakértői programját. A QB-Pharma rendszerből elérhető HOMEO CD alap-adatbázisban megtalálhatóak a monokomponensű szerek neveinek szinonimái, a rövidítések, a rövid alkalmazási útmutató, az elérhető potenciák és azok beszerezhetősége, valamint fokozatosan bővítve egyre több szer rövid ismertetése.
Bővebben »

 

Közlemény

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte EU-pályázati sikere.
Bővebben »

 

Meghívó a QB-Élelem - új Windows-SQL alapú verziójának bemutatójára

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Élelmezés-dietetikai programunk (QB-Élelem) új Windows-SQL alapú verziója a gyakorlatban tesztelődik. Széleskörben történő bevezetése hamarosan megkezdődik. Október 18.-én Budapesten a Planetáriumban, 10 óra 30 perctől bemutatót tartunk, melyre minden kedves felhasználó Partnerünket tisztelettel meghívunk!
Bővebben »

 

QB-Pharma - Quick-info

2009. május 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Menüpontonkénti gyors áttekintés arról, miért érdemes Önnek a QB-Pharma programot használnia. Bemutatjuk Újdonságainkat!
Bővebben »

 

Gyógyszerészi konferencia Tapolcán

2009. május 08.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte Zrt. április 28. és május 1. között többnapos rendezvényt tart barlangjáról híres Tapolcán, a Hotel Pelionban. A programról: 

A résztvevőket már pénteken várják a QB munkatársai, annak érdekében, hogy a program szombaton reggel 10 órakor gördülékenyen indulhasson.

 

 

Megközelítés:

 

 

Az előadások tematikája - az előadókkal - a következő lesz:
 

2006. április 28. péntek

 

14:00–tól  20:00–ig: Érkezés regisztráció a szálloda recepcióján. (Akik már péntektől jelentkeztek szobafoglalással. A többiek másnap érkezéskor regisztrálnak.)
14:00 –tól A szállodában tartózkodás időtartama alatt – a külön megjelölt térítéses szolgáltatások nélkül – a résztvevők nyitvatartási időben használhatják az uszoda (termálvíz is), wellness, és egyéb szolgáltatásait, lehetőségeit. Az ilyen jellegű szolgáltatások 7 és 21 óra között érhetőek el.
18:00–tól  22:00–ig:  Vacsora.


 

2006. április 29. szombat 

 

 

7:00–tól  10:00–ig: Reggeli (A pénteki éjszakára befizetők részére)
10:00–tól  12:30–ig: Előadások első szakasza (Az előadásokat megtartása két projektor és a gyógyszertári informatikai háttérnek megfelelő eszközök alkalmazásával történik. Az előadásokat a külön mellékelt előadási tematikában foglaltak szerint tervezzük megvalósítani.)
10:50–tól  11:10–ig: Szünet: büfé (Üdítő, kávé, tea, aprósütemény)
12:30–tól  14:00–ig: Ebéd.
14:00–tól  16:30–ig:  Előadások második szakasza.
15:20–tól  15:40–ig:  Szünet: büfé (Üdítő, kávé, tea, aprósütemény)

 

 2006. április 29. szombat

 

16:30–tól  20:00–ig:  Pihenés, egyéb lehetőségek igénybevétele.
20:00–tól  24:00–ig:  Rendezvény. (Reményeink szerint a két évvel ezelőttihez hasonlóan jó hangulatú zártkörű rendezvény keretében kerül megvalósításra. Borkóstoló, zene, tánc, mulatság a Quadro Byte Rt. vendégeként.)

 

2006. április 30. vasárnap

 

7:00–tól  10:00–ig: Reggeli (A szombat éjszakára is befizetők részére)
10:00–tól  12:30–ig:  Záró előadások (A mellékelt tematikában foglaltak szerint tervezzük megvalósítani.)
10:50–tól  11:10–ig: Szünet: büfé (Üdítő, kávé, tea, aprósütemény)
13:00–tól  14:00–ig: Ebéd.
14:00–tól  18:00–ig:  Egyéni pihenés, egyéb lehetőségek igénybevétele.
18:00–tól  19:30–ig:  Vacsora.

 

 2006. május 1. hétfő

7:00–tól  10:00–ig:  Reggeli (A vasárnap éjszakára befizetők részére)
7:00–tól  12:00–ig:  Pihenés, egyéb szállodai lehetőségek igénybevétele.
12:00–tól:  TávozásAz étkezéseket, szállásfoglalást, többletszolgáltatást és fogyasztást mindenki egyénileg koordinálja és intézi a szállodával.

 


A rendezvény teljes programja letölthető innen.

 


Bővebben »