QB HÍREK

 Élelmezés hírek  |  Élelmezésvezetõk Országos Fóruma

2015. november 12.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Részvételünkkel zajlott 2015. november 10-11-én Budapesten,

a RUBIN Wellnes & Konference Hotelben, a

Élelmezésvezetõk Országos Fóruma!
Bõvebben »

 

XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok 2015

2015. oktber 12.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 Nagy érdeklõdés mellett vettünk részt 2015. október 9-11. között Debrecenben, a Kölcsey Központban a


XXII. Magyarországi Egészségügyi Napokon.

 
Bõvebben »

 

Megbeszélés a gyógyszertári pénztárgép csere állami támogatásáról

2014. szeptember 01.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Szeptember 1-én délelõtt a Kamara Hivatalában egyeztetésre került sor a gyógyszertári rendszergazdák és a kamara vezetõi között a nemzetgazdasági miniszter 26/2014. (VIII. 29.) NGM számú rendeletével kapcsolatos teendõkrõl. Mint ismeretes, a rendelet lehetõvé teszi, hogy a gyógyszertárak megkapják a pénztárgépek cseréjéhez járó, pénztárgépenkénti bruttó 50 eFt állami támogatást feltéve, hogy eredetileg is jogosultak lettek volna rá, a megrendelést határidõre leadták és pénztárgépeik cseréjére augusztus 31-ig sor került.

A jelenlevõk megállapodtak abban, hogy a rendszergazdák szeptember 10-ig minden érintett gyógyszertár személyi jogos gyógyszerészének megküldik a tájékoztató levelet, a kérelem mintát és azokat az adatokat, dokumentumokat, amelyek a gyógyszertár támogatás-igényléséhez szükségesek. Kérjük, hogy ezek birtokában a gyógyszertárak a NAV-nak szeptember 30. elõtt küldjék meg kérelmüket, a szeptember 30-i határidõ ugyanis jogvesztõ.

A rendszergazdák a NAV felé a rendelet által elõírt adatszolgáltatást a szeptember 15-i határidõig elvégzik.

 

Budapest, 2014. szeptember 1.

 

A rendszergazdák egyetértésével: dr. Hankó Zoltán, elnök


Bõvebben »

 

Online pénztárgépekkel dolgoznak a QB-Pharma II rendszert használó gyógyszertárakban!

2014. mjus 27.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az elmúlt idõszak egyik legfontosabb feladata volt cégünk számára az online pénztárgépek engedélyeztetése, beszerzése és telepítése a QB-PharmaIIgyógyszertári, valamint a QB-Élelem étkeztetési programhoz. A feladatokat sikeresen oldottuk meg, elsõk közt kaptuk meg a forgalmazási engedély mindkét területre, az elmúlt év decemberében. A következõ lépésben indíthattuk a megrendelést, amelyet követte a gyártás, adminisztrációs feladatokra történõ felkészülés.
Bõvebben »

 

Beszámoló: Élelmezés szakmai rendezvény - 2014. március 21.

2014. mrcius 28.    |  Hírek, aktualitások

 

 


A Quadro Byte Zrt. idén ünnepli mûködésének 25. évét! Kezdetektõl saját fejlesztésû programjaival hatékonyan segíti a közétkeztetés napi munkáját. Nemcsak naprakész informatikai megoldásainkkal követjük az élelmezési terület és környezetének változását, hanem az információk megosztásával is igyekszünk a legaktuálisabb kihívásokról tájékoztatást biztosítani.

Az elmúlt évtizedek bizalmát egy nívós szakmai rendezvénnyel kívántuk felhasználóinknak, megköszönni. A rendezvényen a szakma, a jogalkotók, a hatóságok tisztelt tagjait igyekeztük megnyerni elõadóknak. Reméljük, hogy rendezvényünk segítette az új elvárások sikeres megvalósítását!

Bõvebben »

 

Folytatódik az online pénztárgépek telepítése

2014. mrcius 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 


A Quadro Byte Zrt. az elsõk között kapta meg a forgalmazási engedélyt a számítógép alapú, online pénztárgépekre. Ezzel megkezdõdhetett mind az élelmezési, mind a patikai területen az online pénztárgépek telepítése partnereinknél. Az elsõ – tesztelési – idõszakot követõen, a gyárból beérkezett AEE egységek szállításának függvényében folyamatosan történnek az üzembe helyezések.
Bõvebben »

 

2014-ben is Microsoft Gold Partner a Quadro Byte Zrt.

2014. februr 10.    |  Hírek, aktualitások

 

 


Cégünk negyedik alkalommal bizonyította, hogy megfelel a Microsoft Gold Application Development Kompetencia elnyeréséhez szükséges feltételeknek. Termékeink naprakész technológiai megoldásai, kollégáink szakmai felkészültségének köszönhetõen egy újabb évig lehetünk tagjai azon kevés vállalatnak, akik ezzel a címmel büszkélkedhetnek.

Bõvebben »

 

A Quadro Byte Zrt. elsõk között kapta meg az online pénztárgép engedélyt!

2013. december 13.    |  Hírek, aktualitások

 

 


A Quadro Byte Zrt. két számítógépes online kasszája is megkapta az engedélyt a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól. Így a gyógyszertárakban és az élelmezési szoftverek területén is hamarosan megkezdõdhet az átállás az online pénztárgépekre.
Bõvebben »

 

MDOSZ XV. Szakmai Konferencia

2013. november 13.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 
A konferencia idõpontja:
2013. november 16. szombat

A konferencia helyszíne:
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
I. emelet, 4.sz. konferenciaterem

Letölthetõ programfüzet.

Bõvebben »

 

Mi felkészültünk! Ön is?

2013. oktber 28.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 
Bizonyára mindenki számára ismert a 2011 augusztusa óta érvényben lévõ országos tiszti fõorvos közétkeztetési ajánlása. A jogszabálytervezet várhatóan 2014-ben hatályba fog lépni. Cégünk elsõként biztosítja a felkészülést felhasználóinak, hiszen új fejlesztéseinkkel, a QB-Élelem rendszer használatával egyszerûbbé válhat a jogszabálynak való megfelelés.
 
Az új nyersanyag, recept és diéta törzsünkhöz biztosítjuk a frissített tápanyagtartalmakat, valamint az ajánlásnak megfelelõ korcsoportonkénti javasolt napi energia és tápanyagszükségleteket. Az új tápanyagértékek kialakítása szoros együttmûködésben történt a NutriComp Kft. szakembereivel. A továbbiakban rendszeresen a NutriComppal együttmûködve kerülnek aktualizálásra az új termékek és tápanyagtartalmak.
 
A tápanyagértékek frissítése mellett legújabb fejlesztésünk az allergia összetevõkre vonatkozik. Meglévõ ügyfeleink részére a szakmai adatbázis alapján feltöltjük az allergén összetevõket, azonban lehetõséget biztosítunk saját nyersanyagaik esetében is az allergia összetevõk megjelölésére, módosítására. Természetesen az allergia megjelenítés az anyagokon kívül a recepttörzsben és az étlapokon is kimutatható. 
 
Szintén új, az ügyfeleink kérése alapján elkészült a MINTA kiszabási listánk, mely akár korcsoportos bontásban, az aznap elkészített ételek 100 adagos és létszámarányos kiszabási mennyiségei mellett a tápanyagértékek, allergia összetevõk, és gyártási leírása is szerepel.

Bõvebben »

 

MDOSZ XIV. Szakmai Konferencia

2013. prilis 22.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Szeretettel meghívjuk Önt a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XIV. Szakmai Konferenciájára, melyen Cégünk kiállítóként vesz részt. A rendezvény során a kiállítói területen várjuk a programmal kapcsolatos kérdéseikkel.

Idõpont: 2013. május 4. szombat
Helyszín: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12–14 ., I. emelet, 4.sz. Konferenciaterem


Bõvebben »

 

A Quadro Byte Zrt ismét megszerezte a Microsoft Gold Certified Partner minõsítést.

2013. mrcius 01.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Microsoft Gold elismerés révén a Quadro Byte Zrt. már korai stádiumban hozzáférhet a fejlett Microsoft-technológiákhoz és más erõforrásokhoz.

 A Microsoft Gold Certified Partner program azokat a partnereket ismeri el, akik bizonyították tudásukat és elhivatottságukat a Microsoft-technológiára épülõ szoftveralkalmazások fejlesztése terén. A Microsoft Gold Certified Partnerek a legmagasabb szintû Microsoft hozzáférési jogosultságokkal rendelkeznek azokhoz az eszközökhöz és támogatásokhoz, amelyekre a piaci megjelenéshez szükségük van.
Bõvebben »

 

Tájékoztató e-számla küldésérõl és fogadásáról

2013. februr 04.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 

Tisztelt Partnerünk!


Az elektronikus számlázás területén 2013. január 1-tõl a jogszabályi változások kedvezõ alakulása miatt több szállítónk is jelezte a továbbiakban szeretne áttérni erre a formátumra. Quadro Byte Zrt. az esetleges problémák elkerülése érdekében minden beszállítóját ezúton értesít az elektronikus számlák befogadására és küldésére külön e-mail címet biztosít partnerei számára.

A jogszabályi változásoknak köszönhetõen elektronikus formátumban küldött számla ugyanúgy kezelhetõ, mint a papír alapú számla, adóigazgatási azonosításra alkalmas bizonylat, mely az ÁFA levonási jogot biztosítja.
Bõvebben »

 

Az „IBM 2011. év üzleti partnere” címet kapta elismerésként cégünk.

2012. prilis 05.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A világ egyik meghatározó informatikai cégének képviselõitõl - az IBM-tõl - kiemelkedõ elismerésben részesültünk. Az elmúlt évek munkája és dinamikus piacbõvítési eredményeink hatására kaptuk a díjat 2011. évre vonatkozóan.
Az IBM kassza gépekre írt közétkeztetési programunk és a gyógyszertári területen alkalmazott programjaink egyre több felhasználóhoz kerülnek bevezetésre.
Munkánk során támaszkodva az IBM nyújtotta lehetõségekre és teljesítve az általuk elvárt minõségi kritériumokat, érdemeltük ki ezt a díjat.
Bõvebben »

 

A Quadro Byte Zrt. az idei évben is sikeresen megfelelt a Microsoft Gold partneri auditján.

2012. februr 16.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Gold Certified Partner cím odaítélésével a Microsoft olyan vállalatokat tüntet ki, amelyek szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják szaktudásukat meghatározott Microsoft technológiák tervezése, bevezetése, oktatása, illetve Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén. A Quadro Byte Zrt egyike annak a kb. 50 hazai informatikai vállalatnak, melyek rendelkeznek ezzel a címmel. A partnerek az ú.n. kompetenciákban való minõsítésükkel egyértelmûen jelzik, hogy melyek azok a speciális szakterületek, melyek terén kiemelkedõ jártasságra tettek szert, ezzel is megkönnyítve az ügyfelek számára az adott szakterületen mûködõ leghozzáértõbb partnerek kiválasztását. Cégünk jelenleg az alábbi minõsített kompetenciákkal rendelkezik:


Independent Software Vendor (ISV):
Ezek a partnerek hozzáférnek a legújabb Microsoft-technológiához, és változatos üzleti igényeknek megfelelõ innovatív szoftvermegoldásokat fejlesztenek, szállítanak és támogatnak. Szakértõi a Microsoft SQL Server adatkezelési megoldások, a Microsoft felhõalapú technológiai megoldások és a Windows 7 vagy Windows Server operációs rendszerekre épülõ megoldások fejlesztésének.


Desktop:
Ezzel a kompetenciával rendelkezõ partnerek élen járnak a Windows operációs rendszer, a Microsoft Office csomagok, a Windows Internet Explorer és a Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) értékesítésében, telepítésében és támogatásában.

Minden egyes kompetencia követelményeinek, így a Gold Certified Partner minõsítésnek való folyamatos megfelelést a Microsoft rendszeresen ellenõrzi, ily módon is biztosítva, hogy csak a legjobbak kaphassák meg ezen legmagasabb szintû partneri minõsítéseket.


Bõvebben »

 

Új kafetéria elem fizetési rendszereinkben

2012. februr 03.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Örömmel értesítjük felhasználóinkat, hogy a 2012 évi kafetéria új elemeként megjelenõ SZÉP Kártya elfogadása mind az internetes fizetési lehetõségek (QB-SuliWEB, internetes áruházak), mind pedig a cégünk által fejlesztett értékesítési rendszerekben (QB-Hami, QB-Osztály) elérhetõvé vált.
Bõvebben »

 

MDOSZ XI. Szakmai Konferencia

2011. november 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

JUBILEUMI KONFERENCIA
20 éves a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
XI. Szakmai Konferencia
Bõvebben »

 

Erste Bank által kihelyezett terminálokkal történõ kártya elfogadás

2011. november 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Újabb bankot üdvözölhetünk partnereink között. Ezután az Erste Bank által kihelyezett terminálokon keresztül is fizethetnek bankkártyáikkal a QB-PharmaII gyógyszertári rendszert alkalmazó patikákban.
Kérjük, használják bizalommal termékünket. 


Bõvebben »

 

Élelmezésvezetõk XV. Országos Fóruma

2011. november 14.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Szeretettel meghívjuk Önt az Élelmezésvezetõk XV. Országos Fórumára, melyen Cégünk kiállítóként vesz részt. A rendezvény során a kiállítói területen várjuk a programmal kapcsolatos kérdéseikkel, valamint a második napon elõadásunk keretében megismerhetik az új rendelet szerinti programfejlesztéseinket.

Idõpont: 2011. november 15-16.

Helyszín: RUBIN Wellness & Konference Hotel
(1118 Budapest, Dayka Gábor u 3. Bálterem)


Bõvebben »

 

Újabb iskolába csöngetett be a QB-Suli!

2011. oktber 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A diákétkeztetés területén tavaly indított új webes rendelést segítõ rendszerünket ebben az évben három új iskolában is alkalmazzák. A QB-Suli programunk segítségével a diákok és szüleik élhetnek az on-line rendelés és fizetés lehetõségével és számos elõnyével. A rendszerben nyilvántartott diákok az elsõ regisztráció után, többféle menübõl választva rendelhetik meg étkezéseiket, majd internetes bankkártyás fizetéssel akár azonnal ki is egyenlíthetik.
Bõvebben »

 

Kecskeméti autógyárban QB-Hami!

2011. oktber 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A kecskeméti autógyárban 2011. júliusában kezdõdött el a dolgozók étkeztetése, melyet a közétkeztetõ cég a Quadro Byte rendszereivel valósított meg. Rendszereink közül az Élelmezési rendszerrel a mindennapos tervezési, gyártási és raktározási folyamatokat kezelik, míg az Értékesítési rendszerünk a dolgozók A’la cartos étkeztetését, valamint a büfében történõ vásárlásokat bonyolítják.
Bõvebben »

 

Siófoki Konferencia 2011. október 6-9.

2011. oktber 24.    |  Hírek, aktualitások

 

 

 

Köszönjük szépen valamennyi érdeklõdõ megtisztelõ látogatását, akik megtekintették új programfejlesztéseinket illetve tematikus bemutatónkat mely a racionális gazdálkodás és hatékony költségfelhasználás tárgykörében adott tippeket és tanácsokat. Nagy örömmel hallgattuk partnereink elégedett visszajelzéseit és jobbító szándékú tanácsaikat, mert valamennyi megjegyzésüket hasznosítani tudjuk a jövõben az Önök legnagyobb megelégedésére.

Üdvözlettel:   Sipos Géza vezérigazgató


Bõvebben »

 

Quadro Byte rendszerek a munkahelyi étkeztetésben

2011. mjus 02.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte élelmezési programját 22 éve ismerjük a kórházi, diák és szociális étkeztetés körében. Jelenleg a programnak csak a munkahelyi étkeztetésben betöltött szerepérõl beszélgettem Siposné Bodon Viktóriával. Élelmezési rendszerük moduljait széles körben alkalmazzák olvasóink. Hol találkozhatnak értékesítési rendszerükkel?
Bõvebben »

 

Siófoki konferencia 2011 március 4-5.

2011. mrcius 03.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Meghívjuk Önt 2011. március 4-5. között Siófokon a Hotel Azúrban tartott konferenciához kapcsolódó kiállításunkra, amit a nagyelõadó bejárata mellett talál!
Bõvebben »

 

QB-PharmaII szakmai nap: 2010. november 13. szombat

2010. november 24.    |  Hírek, aktualitások

 

 

2010 november 13-án szombaton sikeresen zajlott le cégünk QB-Pharma gyógyszertári rendszeréhez kapcsolódó szakmai napja. A rendezvényen a felhasználó gyógyszertárak több mint 45 %-a volt jelen személyesen a tulajdonosokkal illetve dolgozóikkal. A helyszínen lévõk mellett további kilenc nyitva tartó gyógyszertárból az Interneten keresztül online kisérték figyelemmel a rendezvény elõadásait.
 


Bõvebben »

 

Tájékoztatás!

2010. oktber 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Többen jelezték felénk, hogy különbözõ gyógyszerészi fórumokon elhangzott cégünk részvétele az MDD 2002 Kft. szervezésében propagált TransPharma rendszerben. A MDD 2002 marketing elõadásaiban több gyógyszertárunkra hivatkozott, mint sikeres felhasználók. Egyben megoldásukat, mint elektronikus vényt definiálták.
Bõvebben »

 

Közétkeztetés és Internet

2010. szeptember 13.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte 1989-ben kezdte pályafutását a közétkeztetés területén. Az elmúlt idõszakban élelmezési és dietetikai rendszere a piac egyik meghatározó szerepvállalója az élelmezési szoftverek területén. A Cég több modulból álló programjával teljes körû megoldást nyújt az élelmezési üzemeknek a tervezéstõl, gyártás támogatásán, tálaláson túl az értékesítésig bezárólag. Riportunkban Quadro Byte Zrt. részlegvezetõjét, Siposné Bodon Viktóriát kérdeztük a cég újdonságairól.
Bõvebben »

 

Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének X. Konferenciája

2010. mjus 05.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Meghívjuk Önt a 2010. május 8-án tartandó Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének X. Konferenciájára!
Tekintse meg, miben tudunk partnerei lenni, és válogasson a lehetõségek, szolgáltatások között, melyek kedvezõ költségek mellett és legkorszerûbb megoldásokkal segítenék Önt!

Helyszín: Olasz Kultúrintézet (1088 Budapest, Bródy Sándor u. 8.)

A részletes program letöltéséhez kattintson ide.


Bõvebben »

 

Elindult az Inczeffy Patika honlapja.

2009. szeptember 24.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az oldalon a patika szolgáltatásairól, úgymint vérnyomásmérés, vércukorszint és koleszterinszint mérés, informálódhatunk. Mindezek mellett számtalan hasznos egészségügyi cikk és egy Online Áruház is megtalálható.

A patika honlapja: http://inczeffypatika.hu


Bõvebben »

 

Csaba Expo élelmezés meghívó 2009

2009. mjus 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Békéscsabán rendezett XVII. Csaba Expo Nemzetközi kiállítás és vásár részeként cégünk 2009. május 29-én 12:30-tól programjainkról gyakorlati bemutatót tart.
Bõvebben »

 

Csaba Expo pharma meghívó 2009

2009. mjus 25.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Békéscsabán rendezett XVII. Csaba Expo Nemzetközi kiállítás és vásár részeként cégünk 2009. május 29-én és 30-án a kiállítói sátorban gyakorlati bemutatót tart.
A gyógyszerészeti, gondozási, programjainkat közel két évtizedes tapasztalattal és tapasztalt szakember gárdával ajánljuk Önöknek.
Bõvebben »

 

Horváth Csaba cikke a Gyógyszerészet 2009. januári számában

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az soproni Állomás Patikában sikerrel alkalmazzák a QB-Pharma programhoz illesztett Rowa raktári robotot. Ennek a gyakorlati tapasztalatairól cikk jelent meg a Gyógyszertár 2009. januári számában. A cikket Horváth Csaba írta az Állomás gyógyszertár tulajdonosa.


Bõvebben »

 

Megjelent a QB-Pharma új verziója, a QB-Pharma II

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Elkészült a QB-Pharma II. generációsan új gyógyszertári programverzió. Siófokon október 9-12. között szokásos õszi konferencián és kiállításon került bemutatásra. A Quadro Byte felhasználóinak közel 10 %-a tesztelte több hónapon keresztül a rendszert.
Bõvebben »

 

Elkészült és tesztelés alatt a közétkeztetés értékesítési rendszere

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A QB-Élelem Windows-SQL rendszerhez kapcsolódóan elkészült és jelenleg kezdõdik az éles tesztje az értékesítési rendszernek. A felhasználói igény szerint összeállítható rendszer egyes moduljai a késztermék értékesítés különbözõ környezetben történõ lehetõségét biztosítja.
Bõvebben »

 

Meghívó a Gyógyszertármûködtetés 2008 Konferenciára

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte az idén is kiállít a Gyógyszertármûködtetés 2008 Konferencia alkalmával megrendezett kiállításon. Szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait tekintsék meg fejlesztéseinket, ismerjék meg akcióinkat, éljenek a lehetõségekkel!
Bõvebben »

 

Sipos Géza gondolatai a Gyógyszertár 2008. februári számában

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Mind szakmai, mind gazdasági szempontból csak úgy tudunk megfelelni a betegek, a társadalom és a hatóságok elvárásainak, ha a jelenleginél lényegesen jobban koordináljuk tevékenységünket. A számítógép már nélkülözhetetlen munkaeszközünkké vált, de kihasználjuk-e mindazokat a lehetõségeket, amit egy magasabb minõségû szervezés és az informatika együtt kínál számunkra. Arra kértem Sipos Gézát, akiben nemcsak az egyik gyógyszertári elszámoltató rendszergazda vezetõjét tisztelem, hanem felelõsen gondolkodó, az egészségügyhöz és az informatikához is értõ jól felkészült szakembert, mutasson számunkra modelleket és alternatívákat a várható kihívásoknak megfelelõ minõségi fejlesztésekhez.
Bõvebben »

 

QB-ÉLELEM - folyamatos az átállás a Windows verzióra

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A nyári szabadságolások és az idén életbe lépõ egészségügyi reformok ellenére folyamatos élelmezési rendszerünk (QB-Élelem) felhasználóinál a Windows verzióra történõ átállítás.
Bõvebben »

 

QB-Jegy - egyre bõvülõ lehetõségek

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A QB-Élelem Windows-SQL alapú program közétkeztetést végzõ felhasználóink részére a napi termelés, gyártás folyamatát segít bonyolítani. Az így elõállított késztermékek végfelhasználását, értékesítését a több modulból álló QB-JEGY rendszer végzi.
Bõvebben »

 

E-kapcsolat fejlesztése a Quadro Byte ZRt. és partnerei között

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Sikeresen befejezõdött az „e-kapcsolat fejlesztése a Quadro Byte ZRt. és partnerei között” címû GVOP-4.1.2.-05/1.-2005-05-0001/4.0 számú pályázat. Az Uniós projekt keretében sikeresen végrehajtott informatikai kommunikációs kapcsolatok és elektronikus bizonylatolási, adminisztrációs folyamatokat lefedõ fejlesztés több tekintettben az eredeti feladatokon túli eredményeket is elért.
Bõvebben »

 

Újdonság a QB-ÉLELEM étkezési létszám gyûjtésében!!!

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Ez év tavaszán tovább bõvült az 1989. óta mûködõ QB-Élelem élelmezés-dietétikai programrendszerünkhöz szervesen kapcsolható modulok tárháza. Az újonnan fejlesztett funkciók tesztelését márciusban kezdtük meg az ország egyik legnagyobb klinikáján, majd a sikeres tesztelést követõen az említett intézményben májustól, vagyis immáron négy hónapja - nagyon hatékony együttmûködéssel, a helyi informatikával - élesben alkalmazzák.
Bõvebben »

 

Újdonság QB-HOST felhasználóknak

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Elkészült a QB-HOST Windows-SQL alapú változata.

 

Az intézményi ápolási és gyógyszerelési rendszer lefedi a szociális, és egészségügyi intézetek

  • beteggyógyszerelési folyamatát,
  • készletgazdálkodási feladatait, 
  • pénzügyi, adminisztrációs feladatait.
  • az ápolási, gondozási nyilvántartásokat,
  • biztosítja több telephely és osztály integrációját 

Bõvebben »

 

Közlemény

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az elmúlt hónapokban több partnerünk burkoltan, vagy nyíltan az iránt érdeklõdött, változott-e cégünk tulajdonosi köre. Az érdeklõdõk az új tulajdonos cég kilétét is tudni vélték. Ebbõl nyilvánvalóan az következik, hogy a híresztelés azonos forrásból táplálkozik.

 

Mindennek nem tulajdonítottunk különösebb jelentõséget, hiszen az elmúlt 10-15 évben már annyi hajmeresztõ valótlanságot hallottunk önmagunkról - amit mások nyilvánvalóan saját üzleti érdekeik okából terjesztettek -, hogy úgy gondoltuk, eggyel több vagy kevesebb valótlansággal igazán nem érdemes foglalkozni.


Néhány napja azonban az egyik konkurens cég vezetõje – aki személy szerint hasonló helyzetben már többször is érintett volt – felhívott, és a Quadro Byte Zrt. értékesítését szinte tényként kezelve érdeklõdött a változások iránt.
Piaci szegmensünk erõsödése okából cégünk vezetése úgy döntött, hogy a valótlan információt jelen közleményben cáfolja.


Cégünk továbbra is a feladatainak teljesítésével kíván foglalkozni.


Sipos Géza
Az Igazgatóság elnöke


Bõvebben »

 

QB-Pharma szakmai nap: 2007. június 16. - szombat

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

2007. június 16.-án szombaton szakmai napot tartunk a felhasználóinknak. Az egésznapos rendezvényre gyógyszerész partnereink közel 50 %-át várjuk.

 

Az egész napos eseményen kizárólag a QB-Pharma fejlesztésérõl, és a felhasználói igényekrõl tartunk prezentációkat, ill. felhasználói észrevételek kívánjuk csokorba gyûjteni.
Bõvebben »

 

QB-Info: Betegtájékoztató rendszer

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Július1-tõl kezdõdõen a gyógyszertáraknak a 2006. évi XCVIII. törvény alapján gondoskodniuk kell a betegek ártájékoztatásáról. Cégünk többféle verziót dolgozott ki, egységes kulcsrakész megoldásokkal, több árkategóriában ajánlva megoldást annak érdekében, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legmegfelelõbbet. A rendszerre a napokban kaptuk meg az OGYI minõsítést. A következõkben ismertetjük a három verziót:
Bõvebben »

 

OGYI engedély a gyógyszertári tájékoztó rendszerre

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az Országos Gyógyszerészeti Intézet 2007. május 8. dátummal engedélyezte a Quadro Byte gyógyszertári tájékoztató rendszerét.
Bõvebben »

 

QB-ÉLELEM - átállás a Windows-SQL-re

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Az élelmezési diatetikai rendszer Widows-SQL alapú rendszer átállításához szükséges elõmunkákat, a betanításokon való részvételt a felhasználók több mint egyharmada már megkezdte.
Bõvebben »

 

A QB a Kórházszövetség 2007. tavaszi siófoki Kongresszusán

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte Zrt. 2007. április 4-6. között Siófokon részt vesz a Magyar Kórházszövetség XIX. Kongresszusán, amelyre szeretettel meghívja minden kedves partnerét.
Bõvebben »

 

A Magángyógyszertárak Mûködtetése Konferencia alatt kedvezmény

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte vezetõsége és munkatársai szeretettel meghívják Önt március 2-4. között Siófokon az Azúr Hotelben a Magángyógyszertárak Mûködtetése Konferencia keretében tartandó bemutatójukra...
Bõvebben »

 

Patikai honlapok, internetes gyógyszerkereskedelem - bemutató

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a Budapesti Kamara által szervezett prezentációra, ahol az internetes gyógyszerkereskedelmi rendszer megoldásait szeretnénk Önöknek prezentálni.
Bõvebben »

 

Hatékony kommunikáció - VPN kapcsolat

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Jól halad a cég és partnerei közötti biztonságos VPN kapcsolat kialakítása. A cégünk az elmúltévben (részben Uniós forrásból) jelentõs infrastrukturális befektetéssel megteremtette a szükséges hátteret.
Bõvebben »

 

Újdonság!

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Legújabb APEH engedélyünk alapján szeptembertõl megkezdtük a hõnyomtatós elektronikus journállal mûködõ QB-Pharma gyógyszertári verziójának forgalmazását. A gyártó Albacomp visszaigazolása alapján szeptember végétõl kapjuk meg az elsõ 50 darabot.
Bõvebben »

 

Közlemény

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A törvényi szabályozásnak megfelelõen a Cégbíróság határozata alapján 2006. július 24. dátummal kezdõdõen cégünk rövidneve: Quadro Byte Zrt. A cég teljes neve: Quadro Byte Számítástechnikai Szolgáltató Zártkörûen Mûködõ Részvénytársaság.
Bõvebben »

 

Interjú Sipos Gézával a QB Zrt. elnökével a Gyógyszerészetben

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Tavaly december 2-tól idén február 3-ig sok gyógyszertár bevonásával folyt egy modellkísérlet, amit az OEP próbaüzemnek nevezett el. Mi volt a próbaüzem célja? Hány gyógyszertár vett benne részt? Mi volt a részvétel kritériuma? Miként zajlott le és milyen tapasztalatokkal járt? Többek között ezekre a kérdésekre adott választ Sipos Géza a QB Zrt. elnök-igazgatója a Gyógyszertár c. újság áprilisi számában.
Bõvebben »

 

Sikeres gyógyszerész-rendezvény Tapolcán

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Április utolsó hétvégéjén sikeresen lezajlott Tapolcán a QB-Pharma gyógyszertári program szakmai rendezvénye. A Quadro Byte Zrt. munkatársai - a részt vevõ gyógyszerészek aktív részvétele mellett - tartották meg elõadásaikat.
Bõvebben »

 

Gyorshírek a gyógyszertári és az élelmezési profilban

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Patikai rendszer - OEP felkérés az elektronikus EB-kártya pilot-projektjében való részvételre, és meghívó a Kamara szegedi rendezvényén való részvételre. Élelmezés - az új Windows SQL élelmezési rendszer hatalmas siker!
Bõvebben »

 

Teljes sikerrel zárult az öt éve zajló per az IBUSZ-al szemben

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Qudro Byte éveken keresztül pereskedett az IBUSZ utazási irodával egy általa végzett fejlesztés ellenértékéért, amelyet az IBUSZ jogellenesen nem fizetett ki. A per a QB teljes gyõzelmével zárult.
Bõvebben »

 

Az Élelmezés Windows-SQL program a közétkeztetésben

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Sikeres kiállítás és bemutató a Közétkeztetõk Országos Szövetségének rendezvényén decemberben.
Bõvebben »

 

Még mindig kérdés: Vásárlás vagy bérlés?

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Néhány szemponttal szeretnénk Önnek segíteni a döntésben: a bérlet és a vásárlás összehasonlításához!

 

Kétféle pénzügyi konstrukciót javaslunk az eszközök és a szolgáltatások igénybevételéhez:
Bõvebben »

 

Sikeres programbemutató

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte Rt. nagy érdeklõdés mellett mutatta be a Planetáriumban a QB-Élelem Program Windows SQL verzióját a felhasználóknak.
Bõvebben »

 

A Quadro Byte Homeopátiás Szakértõi Programja

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Dr. Gábor Fruzsina, szakgyógyszerész, homeopata bemutatja a Qaudro Byte Rt. új homeopátiás szakértõi programját. A QB-Pharma rendszerbõl elérhetõ HOMEO CD alap-adatbázisban megtalálhatóak a monokomponensû szerek neveinek szinonimái, a rövidítések, a rövid alkalmazási útmutató, az elérhetõ potenciák és azok beszerezhetõsége, valamint fokozatosan bõvítve egyre több szer rövid ismertetése.
Bõvebben »

 

Közlemény

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte EU-pályázati sikere.
Bõvebben »

 

Meghívó a QB-Élelem - új Windows-SQL alapú verziójának bemutatójára

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Élelmezés-dietetikai programunk (QB-Élelem) új Windows-SQL alapú verziója a gyakorlatban tesztelõdik. Széleskörben történõ bevezetése hamarosan megkezdõdik. Október 18.-én Budapesten a Planetáriumban, 10 óra 30 perctõl bemutatót tartunk, melyre minden kedves felhasználó Partnerünket tisztelettel meghívunk!
Bõvebben »

 

QB-Pharma - Quick-info

2009. mjus 21.    |  Hírek, aktualitások

 

 

Menüpontonkénti gyors áttekintés arról, miért érdemes Önnek a QB-Pharma programot használnia. Bemutatjuk Újdonságainkat!
Bõvebben »