Iskolák, óvodák, bölcsődék

Profi rendszer a rendeletek betartásához

A hatályos rendeletek alapján a közétkeztetésben ki kell mutatni a tápanyag értékeket, allergéneket valamint figyelni kell a só és cukortartalomra. Azonban az iskolai, óvodai és bölcsődei konyhákban, nehézségeket okoz ezeknek a rendeleteknek a betartása, mivel informatikai háttér adatbázisok nélkül ezek teljesíthetetlenül nagy adminisztrációt és munkaidő igényt jelentenek. Ezért tud nélkülözhetetlen segítséget nyújtani QB-Élelem programunk ezeknek az intézményeknek. A kis dolgozói létszámmal működő konyhák a raktárgazdálkodásnak, tervezési és utókalkulációs funkcióknak is nagy hasznát veszik.  

 

Mivel a programot feltöltött és teljes körű nyersanyag, recept és diéta törzsekkel szállítjuk, és ezeket folyamatosan aktualizáljuk, a programok elsajátítása és használata rendkívül egyszerű. Olyan információk nyerhetőek ki a rendszerből működés közben, melyek segítségével a dietetikus támogatása nagyrészt kiváltható. A raktárgazdálkodás külön plusz adminisztráció nélkül megvalósítható.

 

Készpénzkímélő megoldás az iskoláknak

A bölcsődei és óvodai étkeztetésben általában a QB-Élelem program használata elegendő. Az iskolákban azonban már igény van arra, hogy a szülők a megszabott időpontban történő sorbaállás helyett éjjel-nappal rendelkezésre álló webes felületen tudják bankkártyával kifizetni gyermekeik étkezését. Erre a speciális feladatra készült QB-Suli rendszerünk.

 

A szülők a weboldalon történő regisztrálást követően tetszőleges időpontban adhatják le rendeléseiket, akár többféle menüből történő választással. A kifizetés történhet kényelmes és költségtakarékos bankkártyás fizetéssel. Bizonyos határidők automatikus figyelése mellett lemondásaikat is megtehetik a weboldalon. A lemondások esetén visszajáró pénzt akár a következő havi étkezési költségben is jóvá tudja írni a rendszer. Nagy előny még a szülők számára, hogy közvetlen visszajelzést kaphatnak arról, hogy a befizetett étkezés igénybevétele megtörtént-e. A szülők számára készített weboldal minden egyes esetben egyedileg kerül kialakításra az intézmény meglévő grafikai elemeinek felhasználásával. 

 

Érdeklik a részletek? Többet szeretne tudni rendszereinkről? Kérje ajánlatunkat és szakértőink felkeresik, segítséget nyújtanak!

 

Ajánlatot kérek!

 

Zárt, egyszerű folyamatok, elégedett dolgozók

Az üzemi étkeztetésben a legfontosabb szempontok egyike, hogy a rendelkezésre álló szűk időintervallumban - az étkezési szünetekben - minden dolgozónak lehetősége legyen az étkezés igénybevételére, és ne sorban állással kelljen az időt elpazarolnia. A pénztáraknál ez kizárólag készpénzmentes fizetési megoldásokkal teljesíthető. A dolgozó általában a belépéshez használt kártyájával tudja igénybe venni étkezését. Menüs és A’ la carte-os étkezés is elérhető, valamint külön raktárkészlettel rendelkező büfét is tud kezelni programunk.

 

Hogyan egyszerűsíthetők az Ön cégének folyamatai is? Szakértőnk beavatja a részletekbe!

 

Ajánlatot kérek!