Iskolák, óvodák, bölcsõdék

Profi rendszer a rendeletek betartásához

A hatályos rendeletek alapján a közétkeztetésben ki kell mutatni a tápanyag értékeket, allergéneket valamint figyelni kell a só és cukortartalomra. Azonban az iskolai, óvodai és bölcsõdei konyhákban, nehézségeket okoz ezeknek a rendeleteknek a betartása, mivel informatikai háttér adatbázisok nélkül ezek teljesíthetetlenül nagy adminisztrációt és munkaidõ igényt jelentenek. Ezért tud nélkülözhetetlen segítséget nyújtani QB-Élelem programunk ezeknek az intézményeknek. A kis dolgozói létszámmal mûködõ konyhák a raktárgazdálkodásnak, tervezési és utókalkulációs funkcióknak is nagy hasznát veszik.  

 

Mivel a programot feltöltött és teljes körû nyersanyag, recept és diéta törzsekkel szállítjuk, és ezeket folyamatosan aktualizáljuk, a programok elsajátítása és használata rendkívül egyszerû. Olyan információk nyerhetõek ki a rendszerbõl mûködés közben, melyek segítségével a dietetikus támogatása nagyrészt kiváltható. A raktárgazdálkodás külön plusz adminisztráció nélkül megvalósítható.

 

Készpénzkímélõ megoldás az iskoláknak

A bölcsõdei és óvodai étkeztetésben általában a QB-Élelem program használata elegendõ. Az iskolákban azonban már igény van arra, hogy a szülõk a megszabott idõpontban történõ sorbaállás helyett éjjel-nappal rendelkezésre álló webes felületen tudják bankkártyával kifizetni gyermekeik étkezését. Erre a speciális feladatra készült QB-Suli rendszerünk.

 

A szülõk a weboldalon történõ regisztrálást követõen tetszõleges idõpontban adhatják le rendeléseiket, akár többféle menübõl történõ választással. A kifizetés történhet kényelmes és költségtakarékos bankkártyás fizetéssel. Bizonyos határidõk automatikus figyelése mellett lemondásaikat is megtehetik a weboldalon. A lemondások esetén visszajáró pénzt akár a következõ havi étkezési költségben is jóvá tudja írni a rendszer. Nagy elõny még a szülõk számára, hogy közvetlen visszajelzést kaphatnak arról, hogy a befizetett étkezés igénybevétele megtörtént-e. A szülõk számára készített weboldal minden egyes esetben egyedileg kerül kialakításra az intézmény meglévõ grafikai elemeinek felhasználásával. 

 

Érdeklik a részletek? Többet szeretne tudni rendszereinkrõl? Kérje ajánlatunkat és szakértõink felkeresik, segítséget nyújtanak!

 

Ajánlatot kérek!

 

Zárt, egyszerû folyamatok, elégedett dolgozók

Az üzemi étkeztetésben a legfontosabb szempontok egyike, hogy a rendelkezésre álló szûk idõintervallumban - az étkezési szünetekben - minden dolgozónak lehetõsége legyen az étkezés igénybevételére, és ne sorban állással kelljen az idõt elpazarolnia. A pénztáraknál ez kizárólag készpénzmentes fizetési megoldásokkal teljesíthetõ. A dolgozó általában a belépéshez használt kártyájával tudja igénybe venni étkezését. Menüs és A’ la carte-os étkezés is elérhetõ, valamint külön raktárkészlettel rendelkezõ büfét is tud kezelni programunk.

 

Hogyan egyszerûsíthetõk az Ön cégének folyamatai is? Szakértõnk beavatja a részletekbe!

 

Ajánlatot kérek!

Quadro Byte Zrt Adatvédelmi szabályzata