ÉLELMEZÉS HÍREK

 QB hírek


Élelmezésvezetõk Országos Fóruma

2015. november 12.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Részvételünkkel zajlott 2015. november 10-11-én Budapesten,

a RUBIN Wellnes & Konference Hotelben, a

Élelmezésvezetõk Országos Fóruma!
Bõvebben »

 

XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok 2015

2015. oktber 12.   |   Hírek, aktualitások

 

 

 Nagy érdeklõdés mellett vettünk részt 2015. október 9-11. között Debrecenben, a Kölcsey Központban a


XXII. Magyarországi Egészségügyi Napokon.

 
Bõvebben »

 

Beszámoló: Élelmezés szakmai rendezvény - 2014. március 21.

2014. mrcius 28.   |   Hírek, aktualitások

 

 


A Quadro Byte Zrt. idén ünnepli mûködésének 25. évét! Kezdetektõl saját fejlesztésû programjaival hatékonyan segíti a közétkeztetés napi munkáját. Nemcsak naprakész informatikai megoldásainkkal követjük az élelmezési terület és környezetének változását, hanem az információk megosztásával is igyekszünk a legaktuálisabb kihívásokról tájékoztatást biztosítani.

Az elmúlt évtizedek bizalmát egy nívós szakmai rendezvénnyel kívántuk felhasználóinknak, megköszönni. A rendezvényen a szakma, a jogalkotók, a hatóságok tisztelt tagjait igyekeztük megnyerni elõadóknak. Reméljük, hogy rendezvényünk segítette az új elvárások sikeres megvalósítását!

Bõvebben »

 

MDOSZ XV. Szakmai Konferencia

2013. november 13.   |   Hírek, aktualitások

 

 

 
A konferencia idõpontja:
2013. november 16. szombat

A konferencia helyszíne:
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
I. emelet, 4.sz. konferenciaterem

Letölthetõ programfüzet.

Bõvebben »

 

Mi felkészültünk! Ön is?

2013. oktber 28.   |   Hírek, aktualitások

 

 

 
Bizonyára mindenki számára ismert a 2011 augusztusa óta érvényben lévõ országos tiszti fõorvos közétkeztetési ajánlása. A jogszabálytervezet várhatóan 2014-ben hatályba fog lépni. Cégünk elsõként biztosítja a felkészülést felhasználóinak, hiszen új fejlesztéseinkkel, a QB-Élelem rendszer használatával egyszerûbbé válhat a jogszabálynak való megfelelés.
 
Az új nyersanyag, recept és diéta törzsünkhöz biztosítjuk a frissített tápanyagtartalmakat, valamint az ajánlásnak megfelelõ korcsoportonkénti javasolt napi energia és tápanyagszükségleteket. Az új tápanyagértékek kialakítása szoros együttmûködésben történt a NutriComp Kft. szakembereivel. A továbbiakban rendszeresen a NutriComppal együttmûködve kerülnek aktualizálásra az új termékek és tápanyagtartalmak.
 
A tápanyagértékek frissítése mellett legújabb fejlesztésünk az allergia összetevõkre vonatkozik. Meglévõ ügyfeleink részére a szakmai adatbázis alapján feltöltjük az allergén összetevõket, azonban lehetõséget biztosítunk saját nyersanyagaik esetében is az allergia összetevõk megjelölésére, módosítására. Természetesen az allergia megjelenítés az anyagokon kívül a recepttörzsben és az étlapokon is kimutatható. 
 
Szintén új, az ügyfeleink kérése alapján elkészült a MINTA kiszabási listánk, mely akár korcsoportos bontásban, az aznap elkészített ételek 100 adagos és létszámarányos kiszabási mennyiségei mellett a tápanyagértékek, allergia összetevõk, és gyártási leírása is szerepel.

Bõvebben »

 

MDOSZ XIV. Szakmai Konferencia

2013. prilis 22.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Szeretettel meghívjuk Önt a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XIV. Szakmai Konferenciájára, melyen Cégünk kiállítóként vesz részt. A rendezvény során a kiállítói területen várjuk a programmal kapcsolatos kérdéseikkel.

Idõpont: 2013. május 4. szombat
Helyszín: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12–14 ., I. emelet, 4.sz. Konferenciaterem


Bõvebben »

 

Új kafetéria elem fizetési rendszereinkben

2012. februr 03.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Örömmel értesítjük felhasználóinkat, hogy a 2012 évi kafetéria új elemeként megjelenõ SZÉP Kártya elfogadása mind az internetes fizetési lehetõségek (QB-SuliWEB, internetes áruházak), mind pedig a cégünk által fejlesztett értékesítési rendszerekben (QB-Hami, QB-Osztály) elérhetõvé vált.
Bõvebben »

 

MDOSZ XI. Szakmai Konferencia

2011. november 25.   |   Hírek, aktualitások

 

 

JUBILEUMI KONFERENCIA
20 éves a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
XI. Szakmai Konferencia
Bõvebben »

 

Élelmezésvezetõk XV. Országos Fóruma

2011. november 14.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Szeretettel meghívjuk Önt az Élelmezésvezetõk XV. Országos Fórumára, melyen Cégünk kiállítóként vesz részt. A rendezvény során a kiállítói területen várjuk a programmal kapcsolatos kérdéseikkel, valamint a második napon elõadásunk keretében megismerhetik az új rendelet szerinti programfejlesztéseinket.

Idõpont: 2011. november 15-16.

Helyszín: RUBIN Wellness & Konference Hotel
(1118 Budapest, Dayka Gábor u 3. Bálterem)


Bõvebben »

 

Újabb iskolába csöngetett be a QB-Suli!

2011. oktber 25.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A diákétkeztetés területén tavaly indított új webes rendelést segítõ rendszerünket ebben az évben három új iskolában is alkalmazzák. A QB-Suli programunk segítségével a diákok és szüleik élhetnek az on-line rendelés és fizetés lehetõségével és számos elõnyével. A rendszerben nyilvántartott diákok az elsõ regisztráció után, többféle menübõl választva rendelhetik meg étkezéseiket, majd internetes bankkártyás fizetéssel akár azonnal ki is egyenlíthetik.
Bõvebben »

 

Kecskeméti autógyárban QB-Hami!

2011. oktber 25.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A kecskeméti autógyárban 2011. júliusában kezdõdött el a dolgozók étkeztetése, melyet a közétkeztetõ cég a Quadro Byte rendszereivel valósított meg. Rendszereink közül az Élelmezési rendszerrel a mindennapos tervezési, gyártási és raktározási folyamatokat kezelik, míg az Értékesítési rendszerünk a dolgozók A’la cartos étkeztetését, valamint a büfében történõ vásárlásokat bonyolítják.
Bõvebben »

 

Közétkeztetés és Internet

2010. szeptember 13.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte 1989-ben kezdte pályafutását a közétkeztetés területén. Az elmúlt idõszakban élelmezési és dietetikai rendszere a piac egyik meghatározó szerepvállalója az élelmezési szoftverek területén. A Cég több modulból álló programjával teljes körû megoldást nyújt az élelmezési üzemeknek a tervezéstõl, gyártás támogatásán, tálaláson túl az értékesítésig bezárólag. Riportunkban Quadro Byte Zrt. részlegvezetõjét, Siposné Bodon Viktóriát kérdeztük a cég újdonságairól.
Bõvebben »

 

Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének X. Konferenciája

2010. mjus 05.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Meghívjuk Önt a 2010. május 8-án tartandó Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének X. Konferenciájára!
Tekintse meg, miben tudunk partnerei lenni, és válogasson a lehetõségek, szolgáltatások között, melyek kedvezõ költségek mellett és legkorszerûbb megoldásokkal segítenék Önt!

Helyszín: Olasz Kultúrintézet (1088 Budapest, Bródy Sándor u. 8.)

A részletes program letöltéséhez kattintson ide.


Bõvebben »

 

QB-ÉLELEM - folyamatos az átállás a Windows verzióra

2009. mjus 21.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A nyári szabadságolások és az idén életbe lépõ egészségügyi reformok ellenére folyamatos élelmezési rendszerünk (QB-Élelem) felhasználóinál a Windows verzióra történõ átállítás.
Bõvebben »