ÉLELMEZÉS HÍREK

 QB hírek   |  Patika hírek


Közlemény

2018. február 01.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Közlemény!

A Quadro Byte Zrt 28 éves történetéből 26 éve tevékenykedik a gyógyszertári piacon! A másik sikeres tevékenységi területe a közétkeztetés. A két eltérő piaci terület, a folyamatos növekedés és a piaci feltételek változása célszerűvé tette a cég tevékenységi területek szerinti szétválását. Az élelmezési területet viszi tovább a Quadro Byte Zrt, amelyből a patikai üzletág vonatkozásában általános jogutódként 2018. február 01. napjával QB-Pharma Kft. néven egy önálló, de változatlan tulajdonosokkal patikai csapat vált ki! A kiválás eredményeként létrejövő új szervezet változatlan vezetéssel és dolgozókkal a vevőink számára eddig megszokott módon végzi munkáját. Reméljük mind az élelmezés mind pedig a patikai területtel kapcsolatban álló partnereink rövidesen a minőség további javulását veszik majd észre a jelenlegi változások eredményeként!

Sípos Géza

Vezérigazgató


Bővebben »

 

Sirha 2018 - QB II. helyezés a pályázaton

2018. február 01.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Tisztelt Partnerünk!

 Megtiszteltetést és egyben nagy örömöt jelent cégünknek, hogy a Sirha Budapest Innovációs Termékversenyen II. helyezést értünk el a „Technológiák” valamint a „Csomagolóipar és logisztika” kategóriában a Webes ételrendelő és Menüs azonosítási rendszereinkkel! Kérem látogasson el standunkra („A” Pavilon B57), ahol megtekintheti díjnyertes rendszereinket is.

A kiállításon a Quadro Byte Zrt. vendégeként, térítésmentesen vehetnek részt, de regisztráció szükséges, amelyre az alábbi linkre kattintva nyílik lehetőség: Sirha regisztráció

A sikeres regisztrációt követően e-mailben küld a rendszer egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy ezt a belépési jegyet hozza magával a kiállításra (kinyomtatva, vagy mobiltelefonon megjeleníthetően), amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a rendezvény területére.

SIRHA Program megtekinthető: http://sirha-budapest.com/hu/programkinalat

További információk: http://sirha-budapest.com

Tisztelettel: Siposné Bodon Viktória

üzletág igazgató


Bővebben »

 

Élelmezésvezetők Országos Fóruma

2015. november 12.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Részvételünkkel zajlott 2015. november 10-11-én Budapesten,

a RUBIN Wellnes & Konference Hotelben, a

Élelmezésvezetők Országos Fóruma!
Bővebben »

 

XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok 2015

2015. október 12.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Nagy érdeklődés mellett vettünk részt 2015. október 9-11. között Debrecenben, a Kölcsey Központban a


XXII. Magyarországi Egészségügyi Napokon.

 
Bővebben »

 

Beszámoló: Élelmezés szakmai rendezvény - 2014. március 21.

2014. március 28.   |   Hírek, aktualitások

 

 


A Quadro Byte Zrt. idén ünnepli működésének 25. évét! Kezdetektől saját fejlesztésű programjaival hatékonyan segíti a közétkeztetés napi munkáját. Nemcsak naprakész informatikai megoldásainkkal követjük az élelmezési terület és környezetének változását, hanem az információk megosztásával is igyekszünk a legaktuálisabb kihívásokról tájékoztatást biztosítani.

Az elmúlt évtizedek bizalmát egy nívós szakmai rendezvénnyel kívántuk felhasználóinknak, megköszönni. A rendezvényen a szakma, a jogalkotók, a hatóságok tisztelt tagjait igyekeztük megnyerni előadóknak. Reméljük, hogy rendezvényünk segítette az új elvárások sikeres megvalósítását!

Bővebben »

 

MDOSZ XV. Szakmai Konferencia

2013. november 13.   |   Hírek, aktualitások

 

 

 
A konferencia időpontja:
2013. november 16. szombat

A konferencia helyszíne:
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
I. emelet, 4.sz. konferenciaterem

Letölthető programfüzet.

Bővebben »

 

Mi felkészültünk! Ön is?

2013. október 28.   |   Hírek, aktualitások

 

 

 
Bizonyára mindenki számára ismert a 2011 augusztusa óta érvényben lévő országos tiszti főorvos közétkeztetési ajánlása. A jogszabálytervezet várhatóan 2014-ben hatályba fog lépni. Cégünk elsőként biztosítja a felkészülést felhasználóinak, hiszen új fejlesztéseinkkel, a QB-Élelem rendszer használatával egyszerűbbé válhat a jogszabálynak való megfelelés.
 
Az új nyersanyag, recept és diéta törzsünkhöz biztosítjuk a frissített tápanyagtartalmakat, valamint az ajánlásnak megfelelő korcsoportonkénti javasolt napi energia és tápanyagszükségleteket. Az új tápanyagértékek kialakítása szoros együttműködésben történt a NutriComp Kft. szakembereivel. A továbbiakban rendszeresen a NutriComppal együttműködve kerülnek aktualizálásra az új termékek és tápanyagtartalmak.
 
A tápanyagértékek frissítése mellett legújabb fejlesztésünk az allergia összetevőkre vonatkozik. Meglévő ügyfeleink részére a szakmai adatbázis alapján feltöltjük az allergén összetevőket, azonban lehetőséget biztosítunk saját nyersanyagaik esetében is az allergia összetevők megjelölésére, módosítására. Természetesen az allergia megjelenítés az anyagokon kívül a recepttörzsben és az étlapokon is kimutatható. 
 
Szintén új, az ügyfeleink kérése alapján elkészült a MINTA kiszabási listánk, mely akár korcsoportos bontásban, az aznap elkészített ételek 100 adagos és létszámarányos kiszabási mennyiségei mellett a tápanyagértékek, allergia összetevők, és gyártási leírása is szerepel.

Bővebben »

 

MDOSZ XIV. Szakmai Konferencia

2013. április 22.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Szeretettel meghívjuk Önt a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XIV. Szakmai Konferenciájára, melyen Cégünk kiállítóként vesz részt. A rendezvény során a kiállítói területen várjuk a programmal kapcsolatos kérdéseikkel.

Időpont: 2013. május 4. szombat
Helyszín: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12–14 ., I. emelet, 4.sz. Konferenciaterem


Bővebben »

 

Új kafetéria elem fizetési rendszereinkben

2012. február 03.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Örömmel értesítjük felhasználóinkat, hogy a 2012 évi kafetéria új elemeként megjelenő SZÉP Kártya elfogadása mind az internetes fizetési lehetőségek (QB-SuliWEB, internetes áruházak), mind pedig a cégünk által fejlesztett értékesítési rendszerekben (QB-Hami, QB-Osztály) elérhetővé vált.
Bővebben »

 

MDOSZ XI. Szakmai Konferencia

2011. november 25.   |   Hírek, aktualitások

 

 

JUBILEUMI KONFERENCIA
20 éves a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
XI. Szakmai Konferencia
Bővebben »

 

Élelmezésvezetők XV. Országos Fóruma

2011. november 14.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Szeretettel meghívjuk Önt az Élelmezésvezetők XV. Országos Fórumára, melyen Cégünk kiállítóként vesz részt. A rendezvény során a kiállítói területen várjuk a programmal kapcsolatos kérdéseikkel, valamint a második napon előadásunk keretében megismerhetik az új rendelet szerinti programfejlesztéseinket.

Időpont: 2011. november 15-16.

Helyszín: RUBIN Wellness & Konference Hotel
(1118 Budapest, Dayka Gábor u 3. Bálterem)


Bővebben »

 

Újabb iskolába csöngetett be a QB-Suli!

2011. október 25.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A diákétkeztetés területén tavaly indított új webes rendelést segítő rendszerünket ebben az évben három új iskolában is alkalmazzák. A QB-Suli programunk segítségével a diákok és szüleik élhetnek az on-line rendelés és fizetés lehetőségével és számos előnyével. A rendszerben nyilvántartott diákok az első regisztráció után, többféle menüből választva rendelhetik meg étkezéseiket, majd internetes bankkártyás fizetéssel akár azonnal ki is egyenlíthetik.
Bővebben »

 

Kecskeméti autógyárban QB-Hami!

2011. október 25.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A kecskeméti autógyárban 2011. júliusában kezdődött el a dolgozók étkeztetése, melyet a közétkeztető cég a Quadro Byte rendszereivel valósított meg. Rendszereink közül az Élelmezési rendszerrel a mindennapos tervezési, gyártási és raktározási folyamatokat kezelik, míg az Értékesítési rendszerünk a dolgozók A’la cartos étkeztetését, valamint a büfében történő vásárlásokat bonyolítják.
Bővebben »

 

Közétkeztetés és Internet

2010. szeptember 13.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte 1989-ben kezdte pályafutását a közétkeztetés területén. Az elmúlt időszakban élelmezési és dietetikai rendszere a piac egyik meghatározó szerepvállalója az élelmezési szoftverek területén. A Cég több modulból álló programjával teljes körű megoldást nyújt az élelmezési üzemeknek a tervezéstől, gyártás támogatásán, tálaláson túl az értékesítésig bezárólag. Riportunkban Quadro Byte Zrt. részlegvezetőjét, Siposné Bodon Viktóriát kérdeztük a cég újdonságairól.
Bővebben »

 

Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének X. Konferenciája

2010. május 05.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Meghívjuk Önt a 2010. május 8-án tartandó Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének X. Konferenciájára!
Tekintse meg, miben tudunk partnerei lenni, és válogasson a lehetőségek, szolgáltatások között, melyek kedvező költségek mellett és legkorszerűbb megoldásokkal segítenék Önt!

Helyszín: Olasz Kultúrintézet (1088 Budapest, Bródy Sándor u. 8.)

A részletes program letöltéséhez kattintson ide.


Bővebben »

 

QB-ÉLELEM - folyamatos az átállás a Windows verzióra

2009. május 21.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A nyári szabadságolások és az idén életbe lépő egészségügyi reformok ellenére folyamatos élelmezési rendszerünk (QB-Élelem) felhasználóinál a Windows verzióra történő átállítás.
Bővebben »