Étel kiszállítás

Folyamat támogatás A-Z-ig

Az ételkiszállítással foglalkozó cégek egy egészen különleges és összetett informatikai rendszert üzemeltetnek. Ennek alapját a QB-Élelem program képezi, amely támogatja az étel gyártás technológiai folyamatait, kezeli a raktárkészleteket, az étlap készítést, az elõ és utókalkulációt. Azonban az adagszámok (létszámok) meghatározására egy összetett webes felületen mûködõ megrendelési és elszámolási rendszerben kerül sor.

 

QB-Foodcar programunk alapja egy webes felület, melyre a vásárlók regisztrálhatnak. A regisztrációt követõen lehetséges a rendelések leadására és az esetleges módosítás vagy lemondás. A fizetés történhet webes bankkártyás fizetéssel, de az üzemeltetõ által meghatározott más módon is, pl. lehet fizetni az ételt kiszállító futárnak. A vevõ a megrendelt és kifizetett ételekrõl számlát kap, de egyes speciális esetekben a nyugta kiállítása is lehetséges online pénztárgéppel.

 

Futárok a legjobb úton

A megrendelt tételeket a QB-Foodcar rendszer összesíti és minden fõzési napon átadja a QB-Élelem programnak. A szállítások megkezdése elõtt meghatározásra kell, hogy kerüljön a kiszállítást végzõ futár. Ennek ismeretében a program elkészíti a futárok számára a kiszállítási címeket és ételeket tartalmazó szállítóleveleket. Amennyiben a futárnak történik a kifizetés, a készpénzzel kapcsolatos elszámolásokat és nyilvántartásokat is vezeti a program.

 

A kiszállítások során az útvonal optimalizáláshoz is támogatást nyújthat a rendszer, elkészítheti azokat az adatállományokat, melyek segítségével az útvonal optimalizáló programok meghatározhatják az útitervet. 

Quadro Byte Zrt Adatvédelmi szabályzata